21.1.2023
klo
02:00
NHL
Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators
Pittsburgh Penguins (ML)
Betstro 1,64
Oikein
ASETA VETO

NHL

21.1.2023 klo 02:00

Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators

Tulevana yönä Ottawa Senators suuntaa vieraaksi Pittsburghiin. Pittsburgh Penguinsilla on tilastojen valossa etulyöntiasema yön ottelussa.

Ensinnäkin Penguins pelaa kotiyleisön edessä. Kotona tilastot ovat 12-5-4, ja joukkue on pisteittä koko liigan 15. sijalla. Senators on 25. sijalla, ja vierastilastot näyttävät lukemaa 8-11-2. Tällä mittarilla kotijoukkueen pitäisi hoitaa homma kohtalaisen kevyesti.

Senatorsilla on yksi voitto alla, kun Penguinsilla mentiin edellisessä ottelussa jatkoajalle. Jos katsotaan koko alkukautta, on kotijoukkueella 22 voittoa ja Senatorsilla 20 voittoa varsinaisella peliajalla.

Toki on hyvä muistaa, että Senatorsilla on tällä hetkellä nuori ja kokematon joukkue – paperilla joukkue on heikompi, mutta nälkää ja näyttämisen halua löytyy. Sidney Crosbyn johdattamana Penguins on kokonaisuutena kuitenkin vahvempi. Kotijoukkueen voitolle saa mallikkaat kertoimet.

Pittsburgh Penguinsin voitolle Betstro antaa kertoimet 1.64 (sis. jatkoaika ja rankkarit). 

Yli 6,5 maalia

Mikäli et halua tehdä voittajavetoa, voi yli/alle-vedolla saada hieman paremmat kertoimet. Molemmat joukkueet ovat liigan keskitasoa maalinteossa sekä päästetyissä maaleissa. Eli on mahdollista, että nähdään kohtalaisen paljon maaleja.

Molemmilla joukkueilla on hyökkäysvoimaa. Mikäli maalivahtipeli ei ole aivan terässä, niin verkko voinee heilua 7–8 maalin verran helposti.

Yli 6,5 maalia antaa kertoimet 1.83 (Betstro).

Seuraa näitä pelaajia

Pittsburgh Penguinsin parhaat pistenikkarit ovat kokeneet kehäketut, Sidney Crosby sekä Evgeni Malkin. Crosbylla on kasassa 52 pinnaa ja Malkinilla 44 pinnaa. Jake Guentzel on myös piste per peli vauhdissa.

Joukkueessa pelaa tietysti myös Kasperi Kapanen, joka on omalla tasollaan. Kauden 35 otteluun on syntynyt tehot 6+11=17.

Ottawassa on vähemmän “supertähtiä”, mutta enemmän laajuutta – ainakin hyökkäyspäässä. Noin piste per peli tahdissa on Brady Tkachuk, Tim Stützle, Drake Batherson, Claude Giroux sekä Alex DeBrincat.

Molempien joukkueiden maalivahtipeli on kohtalaisen tasaväkistä. Kotijoukkueen maalille voi odottaa Tristan Jarry, joka pelaa 0,918 %:n torjuntaprosentilla. Senatorsin maalilla on todennäköisesti kokenut Cam Talbot.

Seuraa näitä pelaajia:

  • Sidney Crosby (PIT)
  • Kasperi Kapanen (PIT)
  • Brady Tkachuk (OTT)
  • Alex DeBrincat (OTT)

Vihje: 
Pittsburgh Penguins (ML)