16.1.2021
klo
CS: GO
Sprout 2-0
Arcanebet | 1.96
ASETA VETO

Ilmaiset esports vihjeet | Sprout vs. ATTAX | 16.1.2021

ESL ONE Meisterscahft Autumn 2020. Kaksi saksan parasta joukkuetta BIGin jälkeen kohtaavat. Molemmat joukkueet ovat olleet nousujohteisessa kunnossa ja ottelusta onkin odotettavissa vähintäänkin mielenkiintoinen. 

Sprout / HLTV Ranking #27

BIG Clanin vanavedessä pitkään aikaan kulkenut Sprout oli varsinkin loppuvuonna 2020 todella pirteä. Mielenkiintoista on se, että Sprout kohtasi BIGin kahdesti viime vuonna ja molemmilla kerroilla tuli selvät 2-0 voitot. Sproutin lineup on yhtä uusi kuin vastustajansa; kressy ja slaxz- liittyivät joukkueeseen vasta 6.1.2021. yvä ja se näkyy myös tuloksissa. Tällä hetkellä sprout porskuttaa kolmen ottelun voittoputkessa. Otetaan silti huomioon, että voittoputki koostuu täysin mestisjengeistä.

Sprout 5 viimeistä:

Sprout - TTC 2 - 0

Sprout - SSP 2 - 0

Sprout - Unicorns of Love 2 - 0

Sprout - Alternate ATTAX (vanha kokoonpano) 2 - 0

Sprout - Endpoint 2 - 3

Alternate ATTAX / HLTV Ranking #187

Attax on itselle ollut mielenkiintoinen joukkue jo todella pitkään ja joukkue kykeneekin välillä yllättämään, mutta on uusinut viime aikoina 3/5 pelaajistaan. Ongelmana on nyt se, että joukkue menetti kaksi parasta pelaajaan juurikin Sproutille: kressy ja slaxz-. Tähän kirsikkana kakun päälle jo aiemmin joulukuussa 2020 joukkueesta lähti mirbit-.
Attaxilta siirrot olivat silti hyviä tulevaisuuden kannalta. Tilalle saatiin huipullakin pärjännyt IGL Kevin “kRYSTAL” Amend ja mielenkiintoiset nousevat tähdet BIG Academystä: Karim “Krimbo” Moussa ja Max “PANIX” Hangebruch. Molemmat ovat taidoiltaan ehdottomasti riittäviä tier-2 skeneen mutta kokemusta puuttuu niin pelaajilta kuin joukkueelta kokonaisuudessaan. Lineup näyttää kuitenkin todella hyvältä.

Alternate ATTAX 2 viimeistä (nykyisellä kokoonpanolla)

Attn ATTAX - Unicorns of love 2 - 0

Attn ATTAX - SPARX 2 - 0

Yhteenveto

Olen itse henkilökohtaisesti ollut innoissani Alternate ATTAXista jo kauemman aikaa. Tämä innostus lähti luonnollisesti sen mukana kun jäljelle joukkueesta jäi vain huonoiten suorittaneet ScrunK ja Stfn-. ATTAX on silti sekoitus uutta ja vanhaa, joka vain tarvitsee aikaa. Sprout tulee olemaan ihan liian kova pala tässä vaiheessa. kRYSTAL varmasti tuo oman osansa johtamistaidoillaan mutta joukkue vain yksinkertaisesti on liian nuori ja Sprout on vahva.

Pelivalinta:

Sprout 2 - 0  @ 1.96