4.12.2020
klo
CS:GO
OG moneyline
Arcanebet | 2.20
ASETA VETO

Ilmaiset esports vihjeet! | OG vs. BIG Clan | 4.12.2020

Flashpoint Season 2. Lower Bracket Semi-Final. Online-aikakaudella loistanut BIG saa vastaansa OG:n. Aleksib:n johdolla OG on noussut maailman rankingin listalla jo sijalle 6. Riittääkö vauhti Saksalaisia vastaan? Kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta kohtaavat.

OG Esports

OG on päässyt hyvään lentoon ja on löytänyt otteilleen varmuutta. Enää ei ole tullut yhtäkkisiä laskuja vaan tekeminen on ollut tasaisen hyvää viime aikoina. Pingi ongelmista ei ole tietoakaan ja tiimissä on hyvä meininki. Aleksib on osoittanut arvonsa joukkueelle siinä missä myös kaikki muutkin. 

Tällä hetkellä OG toimii kuin junan vessa ja map pooli on hyvinkin laaja tällä hetkellä. Rankingin sijalle 6 noussut joukkue on kuitenkin ehkä hieman yliampuva arvio tällä hetkellä joukkueelle. Mikäli Flashpointissa tulee menestystä niin sitten alkaa olemaan tarpeeksi rekordia takana, jotta joukkuetta voidaan pitää tier 1 joukkueena. Joka tapauksessa, joukkueessa on kaikki tällä hetkellä hyvin, eikä suurempia ongelmia ole. 

OG 5 viimeistä:

OG - DIG 2 - 0

OG - MIBR 1 - 2

OG - VP 2 - 1

OG - Gen.G 2 - 0

OG - C9 2 - 0 

BIG Clan

Saksalaisten lippulaiva on edelleen hämmästyttävä joukkue. Alkujaan yhden hetken ihmeeksi ajateltu joukkue on vakiinnuttanut paikkansa top-5:ssä ja enää ei voida sanoa, etteikö joukkue sinne kuuluisi. TOP-10 sisällä on keikuttu jo kesästä lähtien, eikä joukkue sieltä ole näillä esityksillä putoamassa. Joukkueessa ei siltikään ole ns. Supertähtiä muutakuin turkkilainen XANTARES, joka on ollut hieman pimennossa, mutta suorittanut silti 1.11 ratingilla viimeisen 3 kuukauden aikana. 

Viimeisen kahden matsin vire on kumminkin kyseenalainen. Tiukka matsi heikkoa Envyä vastaan ja häviö Virtus.Prota vastaan ei enteile hyvää tämänhetkistä tilannetta. BIG pelaa kaikki pelinsä kumminkin bootcampilla, lukuunottamata k1toa, joka pelaa kotoaan. Tämä antaa heille hienohkon edun.

BIG 5 viimeistä:

BIG - VP 1 - 2

BIG - Envy 2 - 1

BIG - Attn ATTAX 2 - 0

BIG - UoL 2 - 0

BIG - MIBR 2 - 1

Sinivalkoiset lasit pois päästä - Riittääkö OG:lla?

Otetaanpa sinivalkoiset lasit pois päästä. Koko kansan suosikki Aleksib on yksinkertaisesti todella taitava IGL ja hyvä kapteeni. Kovasti töitä tekevä IGL on joukkueelle todella hyväksi ja valmistautuminen ei varmasti jää tässäkään matsissa pois. BIG on hyvä joukkue, mutta kahden viimeisen matsin vire ei anna hirveitä valonpilkahduksia tulevaan. OG:n map pool pelaa tosi hyvin BIGiä vastaan. 

OG:n paras mappi de_inferno jää varmuudella vapaaksi, BIGin perma bannin ollessa de_train,joka ei ole OG:n parhaimpia tällä hetkellä. BIGin map pick onkin mielenkiintoinen, koska heidän paras map on D2. Tämä vain on OG:n top-3 map myös de_miragen lisäksi. Kolmas mappi luultavasti tulee olemaan de_nuke ja tämä sopii molemmille joukkueille.
Kertoimenlaskijat arvioivat BIGin suurehkoksi suosiksi kertoimin 1.68 - 2.2. Tämä sopii meille hyvin ja napsaistaan OG:n 2.2 kiinni.

OG moneyline @ Arcanebet @ 2.20