11.11.2020
klo
CS:GO
Natus Vincere 2-0
ArcaneBet | 2.88
ASETA VETO

Ilmaiset Esports vihjeet | NaVi vs. Team Spirit | 11.11.2020

IEM Beijing-Haidian 2020 Europen Group A Lower bracket Semifinal.

Turnauksessa ollaan edetty lohkovaiheen viimeisiin otteluihin, joista voittaja etenee turnauksen playoffeihin puolivälieriin. Vastakkain pääsevätkin nyt CIS-maiden tämän hetken kärkijoukkueet. Ailahteleva Ukrainalainen jätti Natus Vincere vastaan venäläinen Team Spirit.

Joukkueiden vire

Natus Vincere on edelleen joukkue, joka ei vaan tunnu pääsevän täyteen potentiaaliinsa. Joukkue on paperilla todella vahva, mutta välillä joukkue vaan yksinkertaisesti herää väärällä jalalla ja mikään ei tunnu onnistuvan. Onnistuessaan joukkue onkin aivan maailman kärkeä, mutta huonompina päivinä Na’Vi häviää piskuisemmillekin joukkueille kuten esim. Team Spirit. 

Venäläis painotteinen Spirit ottikin makoisan 2-0 voiton OG:sta ja onkin tällä hetkellä kovassa vireessä. Viimeisestä 12:sta ottelusta joukkue onkin hävinnyt vain kahdesti - Nemigalle sekä Vitalitylle. Pitää ottaa toki huomioon, että Spirit on viime aikoina pelannut heikompia joukkueita vastaan mutta putki on silti arvostettava.

Na’Vi on täysin eri tasolla kuin venäläinen vastustajansa tässäkin matsissa, mutta kysymys kuuluukin, että millä jalalla Ukrainalaiset ovat heränneet. Oleksandr “S1mple” Kostyliev tulee ottamaan taas sen 30 frägiä per mappi suhteellisen varmastikin, mutta kysymys onkin, että pystyykö tiimi antamaan tarpeeksi tulitukea maailman parhaalle pelaajalle. 

Pointit peliin

Matsia katsellessa kannattaakin eritoten seurata s1mplen ja electronicin edesottamuksia. Na’Vin peli perustuu niin paljon varsinkin ensimmäiseksi mainitun supersankarin ympärille, että hänen on pakkokin suorittaa.

Team spiritin puolelta kannattaa ottaa seurantaan Nikolay “mir” Bitukov sekä AWP-Pelaaja Artem “iDISBALANCE” Egorov. Paljon on iDISBALANCEn harteilla siinä, että kuinka hän pärjää s1mpleä vastaan AWP-Pelaajien taistossa. Hän tulee sen kyllä häviämään mitä luultavimmin, mutta kuinka paljon, tulee ratkaisemaan ottelussa paljon. 

  • Nähdäänkö hyvä vai huono Na’Vi?
  • S1mple & electronic 
  • iDISBALANCE kovassa paineessa
  • Sytyttääkö CIS taistelu Na’Vin?

Kertoimenlaskijat ovatkin huomioineet Team Spiritin kunnon ja Na’Vin ailahtelevan suorittamisen sekä Na’Vin vaikean rekordin CIS tiimejä vastaan. Ei kuitenkaan voida kaikesta huolimatta ohittaa sitä tosiasiaa, kuinka paljon parempi joukkue Na’Vi on kuin Team Spirit. Jokaisella osa-alueella Natus Vinceren pitäisi tämä ottelu hoitaa. Tässä voitaisiin verrata ihan suoraan melkein liiga vastaan mestis jengi. Spiritillä on palaset ja vire kohdallaan, mutta yksinkertaisesti laatu on Na’Vin puolella niin paljon parempi, että näillä kertoimilla napataan Natus Vincere lapulle. Rohkeimmat voivat koittaa myös Natus Vincere 2-0.

Natus Vincere @ 1.70  
Natus Vincere 2-0 @ 2.88