27.11.2020
klo
CS:GO
FURIA Moneyline
ArcaneBet | 2.17
ASETA VETO

BLAST Premier Fall 2020 Showdown. Furia jatkaa euroopan kiertuettaan, eikä ole välissä poistunut. Eurooppalaisia tiimejä vastaan on nyt saatu harjoittelua ja Blastin Premier Fall seriesin surkea suoritus on tuonut joukkueen nyt showdowniin. Vastaan asettuu hyvässä vireessä oleva Virtus.Pro. Kertoimenlaskijat asettavat Virtus.Pron ennakkosuosiksi, onko tämä oikeutettua?

FURIA / HLTV Ranking #8

Kirjoitin viime artikkelissani Furian surkeaakin surkeammasta esityksestä Blastissa. Isot paineet harteilla pelanneet brasilialaiset tekivät täydellisen mahalaskun. Tämän vuoksi FURIA joutuukin nyt ryömimään kovatasoisen showdownin läpi, josta vain kaksi joukkuetta jatkaa Blast Fall Finalsiin. FURIA on ollut loistava koko vuoden. He ovat suorastaan dominoineet pohjois-amerikkalaista cs:ää, mutta epäilykset joukkueen todellisesta tasosta ovat heränneet kolmen euroopassa pelatun pelin jälkeen. 

Häviöt joukkueille kuten G2, MIBR olivat surkeita esityksiä, eikä äärettömän tiukka 2-1 voitto Isurusta vastaan anna ilon aiheita. Huhut kertovat myös sitä, että joukkueen AWP-Pelaaja HEN1 oltaisiin korvaamassa Triumphissa pelaavalla lupaavalla Paytyn “junior” Johnsonilla. Se, kuinka paljon näissä huhuissa on perää on sitten kysymys erikseen, koska siirto olisi näin ulkopuolisen silmin todella huono.

Kaikesta tästä huolimatta FURIA on erittäin laadukas joukkue. Maailman top-5 joukkue, kun vain kaikki palaset loksahtavat kohdalleen. 

FURIA Euroopassa:

FURIA - Isurus 2 - 1

FURIA - MIBR 0 - 2

FURIA - G2 0 - 2

Virtus.Pro / HLTV Ranking #15

Vanha Avangar, Berliinin major-finaaleissakin piipahtanut rosteri on äitynyt hyvään pelivireeseen ja pelaa tällä hetkellä täysin omalla tasollaan. Joukkue pelaa todella hidasta counter-strikeä ja hyvin usein voidaankin nähdä joukkueen AWP-Pelaajan Jamen säästävän sitten bossiaan viimeisenä pelaajana. Tästä on itseasiassa tullut aikamoinen meemikin. Jokatapauksessa joukkueen suorittaminen on tällä hetkellä pirteää ja tasokasta.

Virtus.Pro 5 viimeistä:

VP - Spirit 2 - 1

VP - OG 1 - 2

VP - Gen.G 2 - 1

VP - C9 2 - 0

VP - Gambit 1 - 2

Kertoimet kertovat vetovalinnan

Match-up on oikeasti aika kinkkinen. FURIA on parempi joukkue kun pelaavat tasollaan, piste. Joukkueet pelaavat myös täysin erilaista peliä. Virtus.Pro on verkkaisesti etenevä, hitaasti pelaava joukkue kun taasen FURIA on äärimmäisen aggressiivinen sekä räjähtävä. FURIAn yksilöt ovat parempia ja suurimmaksi dilemmaksi ottelussa tuleekin se, että riittääkö FURIAn pelaajilla maltti. Ennakkosuosikin paineita ei ole harteilla, mahalaskun jälkeen ei ole suunta muutakuin ylöspäin tällä hetkellä. Ei ole mitään syytä, miksi FURIA ei pystyisi suorittamaan tällä hetkellä tasollaan.

Kertoimenlaskijat asettavat VP:n suosiksi kertoimin 1.69 - 2.17.
FURIAn kerroin on yksinkertaisesti liian hyvä jätettäväksi pois. FURIA olisi suosikki pelatessaan tasollaan, mutta joukkue on ollut ailahteleva. Napataan huikea kerroin kiinni.

FURIA Moneyline @ 2.17 @ Arcanebet