29.11.2020
klo
CS:GO
Team Liquid moneyline
ArcaneBet | 1.88
ASETA VETO

Ilmaiset esports vihjeet | FURIA vs. Team Liquid | 29.11

BLAST Premier Fall Showdown 2020 Semi-Final. Team Liquid on viimeksi voittanut FURIAn 28.6.2020. Tämän jälkeen on kolmessa matsissa tullut dunkkuun, mutta matsit ovat aina olleet tiukkoja. Otteissaan piristyneet pohjois-amerikan counter-striken toivot ottavat vastaan todella tärkeässä semi-finaalissa.

FURIA

FURIA näytti vihdoin mihin se ajoittain pystyy Virtus.Prota vastaan. Matsi meni jopa yllättävänkin tiukalle loppujen lopuksi ja VP pystyi toden teolla laittamaan kampoihin. Valon pilkahduksia kumminkin paremmasta oli nähtävissä, eikä myöskään huhut HEN1:n lähtemisestä näkyneet peliotteissa ollenkaan. Brassit ovat tällä hetkellä tosi mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkue periaatteessa ja käytännössä toimii, mutta joku hiertää sisällä ja se vain yksinkertaisesti näkyy peliotteissa valitettavasti. 

FURIA euroopassa:

FURIA - VP 2 - 1

FURIA - Isurus 2 - 1

FURIA - MIBR 1 - 2

FURIA - G2 0 - 2

Team Liquid

Anders Blumen kanssa todella suositun selostaja parin muodostanut Jason “Moses” O`toole siirtyi Team Liquidin valmentajaksi elokuun alussa. Alku on ollut vaikeaa ja joukkue ei ole päässyt tasolleen kuin vasta juuri nyt. Huikea comeback voitto hyvässä vireessä olevasta MAD Lionsista siivitti jengin hyvään liitoon ja MIBRiä vastaan mentiinkin täysin yhtä päätä. Nyt semeissä tuleekin sitten vastaan Liquidin kryptoniitti. Joukkue on kumminkin muuttunut loppuvuoden aikana BLASTissa jengi on ollut omalla tasollaan ja väläytellyt sitä, millainen vaikutus Moseksen läsnäololla on.

Team Liquid euroopassa:

Liquid - MIBR 2 - 0 

Liquid - MAD Lions 2 - 1

Kelkka kääntyy Liquidin puolelle

Historiaa jos katsotaan niin ei ole kahta sanaa kumpaa tässä pitäisi arvella voittajaksi. Vaikkakin mapit ovat olleet todella tiukkoja ja joukkueet ovat hyvinkin samantasoisia, FURIA on vain saanut niskalenkin Liquidista. Tilanne on nyt täysin eri. Vaikkakin joukkueen kapteeni arT sanoikin haastattelussa, että heidän itseluottamukseen eivät heidän otteet vaikuta niin sisäiset ongelmat häiritsevät heidän peliään siinä määrin, että Liquid tulee poistumaan ottelusta voittajana. Hyvin mahdollista, että nähdään kaikki 3 mappia, mutta loppujen lopuksi Moseksen joukot tulevat jatkamaan matkaansa BLAST Premier Fall finaaleihin. 

Team Liquid (moneyline) @ 1.80 @ Arcanebet