4.12.2020
klo
CS:GO
FURIA moneyline
Arcanebet | 1.70
ASETA VETO

Ilmaiset esports vihjeet | FURIA vs. Complexity | 4.12.2020

Dreamhack Masters Winter Europe 2020 play-offit alkavat. Puolivälierissä on useampikin yllätysjoukkue edennyt eteenpäin mutta tässä otteluparissa ei yllätyksiä ole.
Pystyykö Jason Laken Juggernaut lyömään huippuvireen löytäneen, voittoputkessa porhaltavan FURIAn?

FURIA 

Brasilialaiset ovat vihdoin löytäneet oman tasonsa ja FURIA juna kulkee arT:n johdolla mallikkaasti. Huhut HEN1:n lähdöstä ja hänen paikkaamisensa Triumphin juniorilla ovatkin nyt historiaa. FURIA CEO Jaime Padua (@jaimepadua) kiirehtikin twitterissä torppaamaan kaikki huhut. Brasilialaiset kyllä etsivät 6:tta pelaajaa, mutta eivät ole korvaamassa kokoonpanostaan ketään. 

Joukkue piti myös tiimipalaverin serbiassa ollessaan huonon euroopan kiertueen alun jälkeen. Sen jälkeen tulos onkin ollut murskaavaa. FURIA pelaa tällä hetkellä omalla tasollaan hyvin aggressiivista ja viihdyttävää cs:ää. Tällä hetkellä joukkue porskuttaakin mukavasti vihreässä 5 voiton putkessa.

FURIA 5 viimeistä:

FURIA - G2 2 - 1

FURIA - North 2 - 0

FURIA - Liquid 2 - 1

FURIA - Virtus.Pro 2 - 1

FURIA - Isurus 2 - 1

Complexity

Jason Laken tähtisikermä - Juggernaut on suorittanut viime aikoina kelpo lailla. Lukuunottamatta muutamia heikkoja kohtia, kuten Overpass ENCEä vastaan tai murskahäviö Gambittia vastaan, on joukkue suorittanut OK tasolla.

Joukkue ei vielä ole täydessä potentiaalissaan. Kaikki ainekset on menestymiseen ja joukkue tarvitseekin nyt vain aikaa ja kovia matseja alleen. Kovin paljon kovemmaksi ei vastus tästä enää mene. 

Complexity 5 viimeistä:

coL. - FaZe 2 - 1

coL. - Gambit 0 - 2

coL. - ENCE 2 - 1

coL. - Cloud 9 1 - 2

coL. - Sprout 2 - 0 

Choo-choo FURIA juna tulee

Kaksi todella räjähtävää ja aggressiivista kokoonpanoa kohtaavat ensimmäisen kerran nykyisillä kokoonpanoillaan. Matsi tulee olemaan äärimmäisen viihdyttävä ja yksilötaitoon nojaavaa. Molemmissa tätä riittää mielin määrin. FURIA on kumminkin tällä hetkellä pelottavassa kunnossa. Brassit ovat oikeaan momentumiin päästessään maailman top3 joukkue, jos ei jopa maailman paras. Eilen tullut voitto G2:sta sinetöi joukkueen tämän hetken kunnon.

Complexityllä on mahdollisuus napsaista overpass itselleen mutta muuten tämä on yhtä päätä ja arT kuskina.

FURIA moneyline @ 1.70