21.11.2020
klo
CS:GO
Complexity moneyline
Arcanebet | 2.15
ASETA VETO

Ilmaiset esports vihjeet | Complexity vs. Vitality | 21.11


IEM Beijing-Haidian 2020 Europe Semi-Final. Kaksi uudistunutta joukkuetta vastakkain. Complexityyn jks:n lisäys ja Vitalityssä Niveran lisäys ja näin ollen päivittäminen 6-man aktiiviseen kokoonpanoon.’

Complexity  | HLTV Ranking #15

Vakuuttava meno jatkuu. Puolivälierissä kaatui todella vakuuttavasti hyvässä vireessä oleva BIG Clan. Tiimissä toimii roolitukset ja tällä hetkellä elämä on ihanaa Complexity leirissä. Peli kulkee, Jason Lake hurraa ja on mukavaa. Kaikki pelaajat ovat tällä hetkellä vireessä - Ainoa kysymysmerkki on poizon, jolla on taipumus olla hieman ailahteleva, mutta ei kumminkaan missään nimessä radikaalisti.

coL. 5 viimeistä:

coL. - BIG 2 - 0 

coL. - Na’Vi 2 - 1

coL. - Fnatic 2 - 0

coL. - BIG 0 - 2

coL. - FaZe 2 - 0

Vitality

Melkein saman kirjoituksen voisi kirjoittaa Vitalitystä kuin Complexitystä. Ranskalaisten lippulaivan leirissä kaikki on tällä hetkellä ruusuilla tanssimista. HLTV Rankingeissa on noustu kärkeen, voittoja satelee sekä Niveran lisäys aktiiviseen 6-man kokoonpanoon on osoittautunut todella hyväksi lisäksi. Nivera pelaa aina inferno sekä dust2 mapit ja ei todellakaan ole jäänyt seinäruusuksi kertaakaan. 

ScreaMin veli on täyttänyt isot Vitalityn joukkueessa pelaamiseen vaadittavat saappaat loistavasti. Vitalityllä on myös kahdestaan maailman parhaasta pelaajasta s1mplen kanssa mittelevä Mathieu “zywOo” Herbaut. zywOon merkitys joukkueelle on sanoinkuvaamaton ja häntä kannattaakin seurata tarkkaan. Paljon on kiinni siitä, miten mr. Herbaut suorittaa. Mutta kyllähän hän käytännössä aina suorittaa hyvin.

Vitality 5 viimeistä:

Vitality - Heroic 2 - 1

Vitality - MAD Lions 2 - 0

Vitality - FaZe 0 - 2

Vitality - Spirit 2 - 0

Vitality - BIG 2 - 1

Pointit peliin

Kaksi tämän hetken kovakuntoisinta joukkuetta kohtaavat ja nyt onkin todella hyvä matsi tarjolla. Mikäli ei edes betsiä tähän heittäisi ja ei tietäisi lajista mitään niin ehdottomasti osoittaisin katsomaan tätä ottelua. Tulossa on erittäin tapahtumarikas ja jännittävä ottelu, joka tiettyjen taistojen jälkeen kääntyy Complexityn räjähtävyyden eduksi. Jks on edelleen uusi lisä jengissä, joka tarkoittaa sitä, että joukkueesta ei ole kovinkaan paljon demoja, mistä tutkia joukkueen peliä. 

  • Complexityn räjähtävyys
  • Seuraa coL. : k0nfig & jks
  • Seuraa Vitality: zywOo & Nivera
  • 6-Man Vitality 

Lapulle napataan hyvällä kertoimella Complexity moneyline. Mitä luultavimmin tullaan myös näkemään 3 mappia eli over 2.5 maps on myös hyvä betsi. Complexityn kerroin on vain liian hyvä jätettäväksi.

Complexity moneyline  | 2.15  | Arcanebet