7.11.2020
klo
CS:GO
‍Complexity moneyline
ArcaneBet 1.70
ASETA VETO

Complexity - Fnatic

IEM Beijing-Haidian 2020 Europe lähtee käyntiin perjantaina 06.11 ja tulee kestämään aina 22.11 asti. Tarkastellaan lauantain mielenkiintoisinta matsia, joka on lähtökohtaisesti erittäinkin tasokas kohtaaminen.

Complexityn uusi lisäys

Complexity on jo kauan ollut varteenotettava joukkue, joka kuitenkin menetti nuoren tähtipelajaan Owen “oBo” Schlatterin syyskuussa, pelaajan itse astuttua sivuun joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta. Tämä oli hyvinkin ymmärrettävää, onhan oBo 16-vuotias amerikkalainen ja asui kaukana perheestään euroopassa. 

Tilalle löytyi kuitenkin ehdoton upgrade. 100 Thieves päätti siirtyä sivuun kokonaan CS:GO:sta jättäen koko kokoonpanonsa ilman joukkuetta. Jason Lake laittoikin seteliä pöytään ja saikin poimittua monen joukkueen havitteleman Australialaisen Justin “jks” Savagen tiimiinsä.

Jason Lake

Complexityn omistussuhde on aivan erityislaatuinen. Tästä kertoo se, miten joukkue valitsi pelaajan oBo:n tilalle. Jason sanoi joukkueelleen, että kokoavat kymmenen pelaajan listan, jonka kanssa haluaisivat pelata. Huhujen mukaan Mousesportsin tähti Robin “ropz” Kool oli listan kärjessä, mutta jks olisi sijoittunut top 3:seen kuitenkin.

Jason Lake on myöskin varmasti fanaattisin cs:go joukkueen omistaja. Hänet voikin nähdä otteluiden aikana fan cameissa katsomassa joukkueensa ottelua omalta uima-altaaltaan.
On aika hieno tunne pelaajana, kun sikarikas omistaja löytää aikaa katsoa useammankin tunnin otteluita.

Nykytilanne

Fnatic on legendaarinen organisaatio, jonka core pelaajat (KRIMZ, JW, flusha) ovatkin voittaneet käytännössä kaiken, mitä voi cs:gossa edes voittaa. Joukkue on erittäin kokenut ja nykyinenkin kokoonpano on pysynyt koossa kauan aikaa. Pelinsisäinen johtaja Golden on osoittanut hyvää virettä viime aikoina ja nuori osuja Brollan on ollut hyvä.

Joukkue on kumminkin osoittanut huonoa virettä viime aikoina. Joukkue kykenee voittamaan käytännössä kenet tahansa hyvänä päivänä, mutta voi myös hävitä kenelle vain, kun on huono päivä.

Complexityn lineup on uusi, eikä ole ehtinyt harjoitella muutamia viikkoja enempää. Kapteeni BlameF vaatii kuitenkin pelaajiltaan todella paljon ja vapaapäiviä ei mitä luultavimmin ole aivan hirveästi heltynyt sitten jks:n lisäyksen. BlameF:n kipparoima joukkue tulee aivan varmasti niin valmiina kuin vain olla ja saattaa tähän peliin. Turnaus on heille eritoten näytön paikka. Mihin joukkue pystyy uuden lisäyksen myötä?

Complexity on pelannut yhdessä turnauksessa (Blast Premier Fall) kolme ottelua jks:n kanssa:

  • Complexity - Vitality  1 - 2
  • Complexity - FaZe 2 - 0
  • Complexity - BIG 0 - 2

Fnatic 5 viimeistä ottelua:

  • Fnatic - BIG      0 - 2
  • Fnatic - NIP     0 - 2
  • Fnatic - Astralis   1 - 2
  • Fnatic - North      2 - 0
  • Fnatic - OG         2 - 1
Vihje

Joukkueilla on täysin eri lähtökohdat otteluun lähtiessä. Complexity on uusi, nälkäinen joukkue, jota on varmasti vaikea lukea. Fnatic taasen yrittää katkaista kolmen ottelun häviö putkensa ja päästä takaisin vihreälle sarakkeelle. Fnaticilla on ehdottomasti kokemusta ja taitoa mielin määrin voittaakseen ottelun, mutta Complexityn motivoitunut ja räjähtävällä tyylillä pelaava nippu tulee viemään tiukan matsin edukseen, jossa voidaan mitä luultavimmin nähdä kaikki 3 mappia.

Complexity moneyline @ 1.7