19.12.2020
klo
CS: GO
Astralis moneyline
Arcanebet | 1.70
ASETA VETO

Ilmaiset esports vihjeet | 19.12.2020 | NaVi vs. Astralis

IEM Global Challenge 2020 Semi-Final. Vuoden viimeinen turnaus on edennyt välierä vaiheeseen ja toisessa välierässä kohtaavat kaksi jättiläistä: CIS Regionin ylpeys NaVi ja Tanskalainen Astralis. Molempien joukkueiden trendi on ollut vahvasti ylöspäin ja vuoden viimeinen turnaus tuo aina pikkuisen lisämausteen. Kaikki haluavat lopettaa vuoden voittoon. Astralis voitti viime kohtaamisen vain viikko sitten 2-0. Ovatko voimasuhteet muuttuneet?

Natus Vincere

Tämän hetken kuumin pelaaja Oleksandr “s1mple” Kostyliev on aivan käsittämättömässä vireessä tällä hetkellä. 1.41 rating Liquidia vastaan ja 1.49 rating FURIAa vastaan ovat aivan törkeitä lukuja. Myös koko joukkue tuntuu suorittavan tällä hetkellä yleisesti ja joukkue on saanut kaivattua rauhallisuutta ja varmuutta tekemiseen. NaVi on tällä hetkellä mitä luultavimmin kypsimmillään mitä on nykyisellä kokoonpanolla ollut. Onko se sitten valmentaja b1aden, organisaation tai boombl4:n ansiota niin sillähän ei ole väliä. Tällä hetkellä joukkue suorittaa koko rintamalla eikä nojaa täysin hypertähti s1mpleen. 

NaVi 5 viimeistä:

NaVi - Liquid 2 - 0

NaVi - FURIA 2 - 0

NaVi - Astralis 0 - 2

NaVi - FURIA 2 - 0

NaVi - Vitality 0 - 2

Astralis

Tanskalaiset ovat melkein mihin tahansa otteluun mentäessä ennakkosuosikkeja, kuten myös tässäkin ottelussa ja syystä. Joukkueen kaikki jäsenet ovat keitettyjä ihan jokaisessa sopassa mitä vain voi counter-strikessä keksiä. Painetta ei tunnu olevan missään tilanteessa ja suorittaminen on tasaisen varmaa. 

Astraliksen hienous on siinä, että vaikkakin Nicolai “device” Reedtz onkin yksi maailman parhaista pelaajista niin joukkue ei koskaan nojaa tai laske mitään yhden pelaajan varaan. Astraliksella on oma systeeminsä, taktiikkansa ja se toimii pelistä ja vuodesta toiseen. Tanskalaisilla on käytössään virallisesti kuuden pelaajan kokoonpano. Bubzkji on kuitenkin jäänyt huomattavan vähälle käytölle matseissa ja pelaakin käytännössä vain ja ainoastaan Nuken. NaVin pick mitä luultavimmin on nuke, joten Bubzkji tullaan varmasti näkemään kentällä. 

Astralis 5 viimeistä:

Astralis - Vitality 2 - 1

Astralis - BIG 0 - 2

Astralis - Complexity 2 - 0

Astralis - Vitality 1 - 2

Astralis - BIG 2 - 0

Kolmas kerta toden sanoo

NaVi ja Astralis kohtaavat jo kolmannen kerran tässä kuussa vastakkain. Matsit ovat molemmat olleet tiukkoja ja nytkin varmasti nähdään tiukka kamppailu. Navin taktinen syvyys on mennyt eteenpäin mutta ei siltikään ole Astraliksen tasolla ja tästä syystä NaVi onkin hyvä match-up tanskalaisille. Astralis on yksinkertaisesti joukkue, jota vastaan on todella vaikea pelata. S1mple joutuu ottamaan sen 30 frägiä mappiin, jotta NaVilla on realistiset mahdollisuudet voittoon. Mr. Kostyliev voi näin hyvinkin tehdä mutta vuoden viimeisestä kohtaamisesta tulee silti punainen.

Astraliksen 1.7 kerroin on hyvä. Napataan se kiinni ja rohkeimmat voivat koittaa 2-0. Astraliksen map pool on niin syvä, että he saavat edun vetoon jokatapauksessa. 

Astralis moneyline @ 1.7