26.10.2020
klo
CS:GO
Evil Geniuses -1,5 maps
ArcaneBet | 1.77
ASETA VETO

Evil Geniuses - OG

Blast Premier Fall series 2020 on käänteentekevä turnaus vuodelle 2020. Ensimmäistä kertaa pandemian puhkeamisen jälkeen, ovat pohjois-amerikkalaiset joukkueet mukana samassa turnauksessa eurooppalaisten kanssa.

Evil Geniuses on lentänyt jo muutama päivä sitten Serbiaan, jossa joukkue bootcamppaa yhdessä. Näin ollen aikaero ei vaikuta heidän pelisuoritukseensa turnauksessa ja he saavat myös kosketusta ja tuntumaa eurooppalaiseen pelityyliin harjoituspelien muodossa.

Evil Geniuses ja OG ovat molemmat legendaarisia joukkueita eritoten DOTA 2 - puolelta. Itse organisaatioiden välillä on ollut sähköä siitä lähtien, kun Fly ja S4 tekivät surullisen kuuluisan hypyn OG:sta EG:hen.

OG:n cs-joukkuetta ei voi enää sanoa uudeksi. Joukkue on ollut yhdessä vuoden päivät ja pelityyli on alkanut tulla selkeäksi. OG:ta vaivaa silti epätasaisuus. Vaikkakin joukkue operoi Aleksi “Aleksib” Virolaisen  alaisuudessa, jota pidetään todella hyvänä liiderinä, on OG:n viimeistä vuotta varjostanut jo aiemmin mainittu epätasaisuus.

Eurooppalaista cs:ää pidetään yleisesti ottaen vahvempana kuin pohjois-amerikkalaista. Tämä pitääkin paikkansa usean joukkueen kohdalla, poislukien isoimmat organisaatiot.

Evil Geniuses on pohjois-amerikan paras joukkue heti FURIA:n jälkeen tällä hetkellä.
Omissa papereissani FURIA menee tällä hetkellä jopa maailman parhaaksi joukkueeksi, jonka se pääsee nyt todistamaan samassa turnauksessa, jossa EG ja OG:kin kohtaavat.

OG sai juuri ensimmäisen top-2 sijoituksensa, jossa hävisi kuitenkin peliään parantaneelle FaZelle selvin 3-0 lukemin IEM New York Europessa. Muutenkin OG:n peli on ollut paranemaan päin ja jonkunlaista formia on alettu saamaan.

Evil Geniuses taasen on suorittanut odotetusti. Heikomman tason NA (North America) tiimejä vastaan on tullut selviä voittoja, mutta FURIA on taasen voittanut kaksi viimeistä kohtaamista selvästi 2-0.

OG viimeiset 5:

  • OG - NIP 0-2
  • OG - G2 2-0
  • OG - Fnatic 1-2
  • OG - Mousesports 2-0
  • OG - Fnatic 1-2

EG Viimeiset 5:

  • EG - TeamOne 2-0
  • EG - FURIA 0-2
  • EG - ImPerium 2-0
  • EG - Rebirth 2-0
  • EG - Furia 0-2
Evil Geniuses - OG

Kyseisen matchupin tarina tulee olemaan EU vs NA cs. Tyylit ovat erilaisia ja EG:n räjähtävä tyyli sopiikin hyvin OG:n taktisempaa puolta vastaan. OG on menettänyt ESIC:in (Esports integrity comission) tekemän coach bug abuse tutkimuksen vuoksi valmentajansa Casper “Ruggah” Due:n. OG on silti se joukkue, joka tekee enemmän taustatutkimusta ja taktisesti yrittää EG:n tässä voittaa.

EG:lle tämä matchup sopii enemmän kuin hyvin. OG on voittanut kaksi ainoaa edellistä joukkueiden kohtaamista, joten hampaankoloon on amerikkalaisilla jäänyt paljonkin. EG:n map pool on huomattavasti laajempi, kuin OG:n. Map vetossa EG:llä onkin suurehko etu ja myös yksilöt ovat OG:ta vahvempia, ainakin lapulla.
OG:n menestys riippuu Aleksib:n taktisesta onnistumisesta ja siitä, kuinka hyvin suorittaneet tähdet Valdemar “Valde” Bjorn Vangså ja Mateusz “Mantuu” Wilczewski tulevat suoriutumaan.

Kertoimet ovat jo heilahtaneet ja tällä hetkellä Evil Geniuses on suosikkina oikeutetusti.
EG saa silti vielä kirjoitushetkellä hyvinkin pelattavan 1.77 kertoimen.

Evil Geniuses moneyline
Evil Geniuses -1,5 maps.