13.9.2021
klo
20.00
Allsvenskan
Elfsborg vs Häcken
Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2,5 maalia
Bethard 2.0
Oikein
ASETA VETO

Elfsborg vs Häcken

Häcken lähtee vieraaksi Elfsborgille tänään maanantai-iltana klo 19.00 alkaen, kun mittelöt Allsvenskanissa jatkuvat.

Häcken

Häcken on yksi Allsvenskanin maalirikkaimpia joukkueita. 11/17 pelissä on saatu aikaan yli 2,5 maalia. Toisaalta 13/17 pelissä kumpikin joukkue on päässyt tekemään maaleja. 15/17 pelissä on saatu aikaan maaleja, mutta yhtä monessa pelissä on myös päästetty palloja omaan maaliin. Häcken on ollut vahva usealla kaudella peräkkäin. Tästä voidaan kiittää ainakin maalivahti Abrahamssonia, puolustusparia Toivio + Lindgren sekä Berggren + Friberg. Ikä alkaa kuitenkin auttamatta tulemaan vastaan monilla pelaajilla ja tämä on näkynyt loukkaantumisten lisääntymisenä. Tällä kaudella joukkueen puolustuspeli ei ole ollut parhainta luokkaa. Joukkueen uusi päävalmentaja Högmo on saanut kuitenkin pientä parannusliikettä aikaan ja maalimittelöihin on päästy aikaisempaa paremmin. Joukkue on selvinnyt tilastojen pohjalta hiukan ylöspäin ja odotettavissa onkin, että illan otteluun lähdetään halulla voittaa, pelkän häviämisen välttämisen sijaan. 

Hyökkäyspuolella kovia nimiä ovat muun muassa Jeremejeff, Wålemark, Bengtsson, Heint sekä Traore. Illan peli näyttää, miten pallon käsittely näiltä herroilta sujuu tänään.

Elfsborg

Illan otteluisäntä on tehnyt maaleja 15/17 ottelussa Allsvenskanissa. Elfsborg on kivunnut mukavasti pistetilastoissa ja AIK onkin vain kolmen pisteen päässä. Monet eivät usko Elfsborgin kykenevän pitämään nykyistä sijaintiaan pistetilastoissa loppuun asti, mutta tällä hetkellä mahdollisuudet sille näyttävät kuitenkin olevan hyvät. Vaikka pelit Euroopan tasolla eivät menneet aivan putkeen, voi joukkuetta pitää silti yhtenä parhaimmin pakkansa säilyttävänä joukkueena. Joukkue kykenee keskittymään nyt myös 100 % Allsvenskaniin ja lähteekin ehdottomasti tavoittelemaan selkeää voittoa illan ottelussa. Gojani myytiin Tanskan Superliigaan, mutta joukkueella on kuitenkin kovia nimiä takanaan, esimerkkinä Bernharddson. 

Illan pelistä on mahdollista muodostua varsin viihdyttävä ja voisikin sanoa kummallakin joukkueella olevan hyvin mahdollisuuksia maalinteon suhteen. Lopputulokseksi tuskin jää 1–1 ja tämän myötä vetojen suhteen voikin lähteä hiukan erikoisemmalle linjalle.

Vetovihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2,5 maalia | 2.0 | Bethard