20.11.2020
klo
CS:GO
Complexity moneyline
Arcanebet | 1.78 |
ASETA VETO

Complexity Gaming vs. BIG | eSports vihjeet | 20.11.2020

IEM Beijing-Haidian Europe 2020 puolivälierät. Kovaan vireeseen äityneet joukkueet kohtaavat toisen kerran jks:n lisäyksen jälkeen. Viimeksi BIG voitti tiukan ensimmäisen mapin jälkeen suhteellisenkin selkeästi 2-0. Miten käy nyt, kun Complexity on saanut enemmän aikaa jks:n kanssa?

Complexity | HLTV Ranking #15

Complexity on itselleni todella, todella mielenkiintoinen joukkue. Roolitukset toimivat todella hyvin ja jks:n lisäys on osoittautunut juurikin niin hyväksi kun alunperin ajateltiinkin. BlameF on muuttanut hieman peliään. Tämä johtuu siitä, että jks pelaa lurkkia myös, kuten joukkueen IGL, mutta he ovat muuntaneet peliänsä todella hyvin siihen, että kaikista pelaajista saataisiin täysi panos irti.

Tulokset ovat myös olleet nousu johdannaisia. Alla on nyt 5 matsia jks:n kanssa joista tuloksena on 3 voittoa ja 2 häviötä. Vastustajat ovat olleet hyvää tasoa ja yksi näistä 5:stä matsista onkin nimenomaan BIGiä vastaan, jolloin häviö tulikin.

Complexity 5 viimeistä:

coL. - Na’Vi 2 - 1

coL. - fnatic 2 - 0

coL. - BIG 0 - 2

coL. - FaZe 2 - 0

coL. - Vitality 1 - 2

BIG Clan | HLTV Ranking #4

Online-aikakauden mestarit, saksalainen BIG Clan käväisi HLTV Rankingeissa sijalla #1, mutta sen jälkeen on tippunut alemmas. Tällä hetkellä joukkue löytyy sijalta 4.
BIG on siitä jännittävä joukkue, että joukkueen pelaajat nousivat kuin tyhjästä yhtäkkiä maailman kärkeen. Joukkueeseen lisätyt syrsoN ja k1to ovat osoittautuneet todella hyviksi lisiksi joukkueeseen. Turkkilainen tähtipelaaja XANTARES on yksi maailman vaarallisimpia pelaajia sille päälle sattuessaan. BIGin suorittaminen on ollut viime aikoina hyvää. 5:stä edellisestä löytyy 4 voittoa sekä vain yksi 1-2 häviö mousesportsille. 

BIG 5 viimeistä:

BIG - NiP 2 - 1

BIG - ENCE 2 - 0

BIG - mouz 1 - 2

BIG - forZe 2 - 0

BIG - MIBR 2 - 1

Uusintaottelu - mikä on muuttunut

Kun joukkueet viimeksi kohtasivat, olivat Jason Laken suojatit vielä raakileita. Jks oli juuri vasta liittynyt joukkueeseen, eikä joukkueella ollut harjoitustunteja nimeksikään alla. Nyt tilanne on kumminkin eri. Joukkue on saanut aikaa reenata ja hioutua enemmän yhteen. Viimeisin matsi oli 8.11 Na’Via vastaan ja tämä aika on varmasti käytetty hyödyksi. BIG on kyllä hyvä joukkue, joka varsinkin Onlinessa on suorittanut hienosti. Uskon, että BIG voi yhden mapin Complexityltä ottaa, mutta Juggernautin pitäisi tämä siltikin viedä. Serverillä on nyt täysin eri Complexity kuin viime matsissa ja he tämän tulevatkin viemään.

Complexity moneyline @ 1.78 | Arcanebet