25.10.2020
klo
NFL
Buffalo Bills -10,5
Yobetit | 1.90
ASETA VETO

Lähtökohdat

New York Jets (0-6) ja heidän päävalmentajansa Adam Gase ei ole onnistunut tällä kaudella löytämään punaista lankaa pelistään ja katsoessani kolmea edellistä ottelua on todettava, että joukkue ei näytä kuuluvan tähän sarjaan. Hyökkäyspelissä ei ole havaittavissa ollenkaan rytmitystä minkä takia joukkue sijoittuu viimeisille sijoille tehtyjen pisteiden (32/32) sekä 1st downien (31/32) osalta. Puolustus on myös näyttänyt vastaantulijalta jokaisessa ottelussa, mutta syy siihen löytyy täysin joukkueen puolustuksen rosterin tasosta. Joukkue on täysin rebuild vaiheessa ja tämän kauden päätteeksi he tulevat valitsemaan 2021 Draftin ensimmäisellä varausvuorolla.

Buffalo Bills (4-2) saapuu Metlife Stadiumille kahden ottelun tappioputkessa. Häviöt Chiefseille sekä Titansseille olivat enemmänkin vastustajien hyvää pelaamista kuin Bilssien alisuorittamista. Joukkueen pass offence on tällä kaudella näyttänyt räjähtävyytensä (4/32 pass offence) ja WR Stefon Diggsin lisäys on auttanut Josh Allenia kehittymään yhdeksi liigan parhaista pelinrakentajista. Puolustuksen osalta emme ole vielä nähneet viime kausista tuttua Sean McDermottin top 5 puolustusta, mutta selkeää kehitystä kauden aikana on jo nähty.

  •          Jets O Points/per game: 12,5 / rank 32
  •          Bills O Points/per game: 26 / rank 17
  •          Jets D allowed Points/per game: 30,8 / rank 29
  •          Bills D allowed Points/per game: 28 / rank 21
Billssien aika pestä kasvonsa Metlife Stadiumilla

Ennakko

Jetsien puolustuksella tulee olemaan kädet täynnä koko illan Billsien hyökkäyksen kanssa ja kysymys kuuluu kauan Jets pysyy mukana? Viikolla 1 Allen heitti joukkueiden kohtaamisessa 312yds & 2TD Bilssien 27-17 voitossa. Siitä hetkestä hyökkäys on parantanut otteitaan selkeästi, kun taas Jetsien puolustus on mennyt huonompaan suuntaan. Jets tulee alussa pelaamaan pääsääntöisesti zone puolustusta ja pakottaa Allenin ottamaan lyhyempiä heittoja. 

WR Diggs sekä Beasley ovat liigan ehdotonta kärkeä route runnereina ja he tulevat löytämään heikot kohdat zonesta mikä avaa Allenille paljon helppoja syöttöjä. Mikäli tilanne repsahtaa nopeasti joutuu Jets pelaamaan aggressiivisemmin ja se jättää joka puolelle 1v1 tilanteita mitä Allen pystyy hyödyntämään isojen pelien saamisessa.

Billssien puolustus ei ole ollut sillä tasolla millä sen kuuluisi, mutta nyt on heidän aikansa pestä kasvonsa. Bills tulee menemään edelle varhain mikä pakottaa Jetsit turvautumaan heittopeliin pysyäkseen mukana ja se avaa entisestään mahdollisuuksia turn overeihin. Sam Darnold tekee paluun olkapäävamman jälkeen Jetsien pelinrakentajaksi, mutta valitettavasti pelinrakentaja on pienin hyökkäyksen ongelmista. Pysyäkseen ottelussa Jetsien


hyökkäyksen tulee tehdä pisteitä jokaisella drivellä ja tällä hetkellä joukkue ei vaan siihen pysty.  Edellisessä ottelussa Miamia vastaan hyökkäys jäi pisteittä ja sai vain 3/17 1st downia. Sean McDermottilla on käsissään ottelu missä hän pääsee käyttämään puolustuksensa vahvuuksia ja pakottaa Darnoldin yrittämään heittoja tiukkoihin ikkunoihin minkä tulisi tarjota mahdollisuuksia taitavalle Buffalon takakentälle syötönkatkoihin.

Buffalo Bills -10,5 / kertoimella: 1.90