3.11.2020
klo
Uefa Mestarien Liiga
Salah laukoo maalin
22Bet | 2.20
ASETA VETO

Atalanta ja Liverpool mittelöivät tiistaina 3.11

Valioliigan konkari Liverpool hyppää koneeseen ja matkaa Italiaan tiistain Mestarien Liigan ottelua varten. Vastaan asettuu Atalanta, Gewiss-stadiumilla.

Atalantan päävalmentaja Gian Piero Gasperini on luotsannut joukkueesta varsinaisen katseenvangitsijan, sillä tämän joukkueen ollessa kentällä ei vauhdista ole puutetta. Vastakkaisen joukkueen valmentaja Jürgen Klopp on saanut ihailla oman joukkionsa menestystä, joskin vastikään sattuneet loukkaantumiset voivat värittää päivän peliä hyvinkin erilaiseksi.

Atalantan mahdollisuudet illan pelissä

Atalanta on nauttinut yhdeksästä voitosta, yhdestä tasapelistä ja vain kahdesta tappiosta edellisissä 12 kotipelissään, joten sen lähtöasetelmia tulevaan peliin voisi kehua hyviksi. Saadessaan oikean vireen päälle, on joukkueen mahdollista vyöryttää peliä Liverpoolin päähän, joka ei ole pystynyt pelaamaan täydellä teholla viime aikoina.

Vaikka Liverpool on hallinnut edellisiä pelejä tilastollisesti, on sen riveissä selkeää rakoilua havaittavissa. Päivän pelissä onkin odotettavissa Gian Piero Gasperinin viisaita vetoja Jürgen Kloppin joukkuetta vastaan, joten tätä ei kannata jättää välistä!

Atalanta ja Liverpool mittelöivät tiistaina 3.11

Maalimäärät

Kuten jo yllä mainittua, Atalantan peleissä yleensä sattuu ja tapahtuu. Odotettavissa on maalihuumaa, jota on nähty kauden aiemmissa peleissä keskimäärin 4.75 maalin verran 90 minuuttia kohden. Kaiken kaikkiaan tämä joukkio on kokenut verkkojen värinää puolin ja toisin 38 maalin verran, kahdeksassa ensimmäisessä kilpailullisessa ottelussaan, joten toimintaa on odotettavissa myös tässä pelissä.

Liverpoolin tehokkuutta tehdä maaleja ei tule tietenkään väheksyä, mutta maalityöskentely omassa päässä voisi kaivata hiukan tehostusta. Liverpool on saanut pidettyä oman maalinsa puhtaana vain neljässä ottelussa yhdessätoista (4/11), joten kyseessä on heikko kohta, jonka Atalanta varmasti on huomannut.

Duvan Zapata ja Mohammed Salah

Kolumbialainen hyökkääjä Duvan Zapata laukoi kolme komeaa maalia vain kahdessa ensimmäisessä Valioliigan ottelussaan.  Kyseinen pelaaja löytyy Atalantan riveistä ja tarjoaa tiukan vastuksen Liverpoolille. 29-vuotiaalla pelaajalla on meneillään putki ja hän varmasti janoaa pääsyä parrasvaloihin myös tänään.

Liverpoolin riveissä pelaava egyptiläinen Mohammed Salah puolestaan lähtee otteluun mukaan loistokkaalla maaliputkellaan. 28-vuotiaalle konkarille maaleja on syntynyt jokaisessa ottelussa ja tämän odotetaan jatkuvan myös tänään. On hyvä huomioida, että puolet Salahin tekemistä maaleista ovat olleet rangaistuspotkuja ja jos kyseinen herra pääsee potkuvuoroon, on maalin todennäköisyys hyvinkin suuri.

Rafael Tolóin korttisaalis

Atalantan puolustaja Rafael Tolói kantaa taskussaan jo kolmea keltaista korttia neljästä Serie A -ottelusta ja hän onkin joukkueen eniten rangaistuksia saanut pelaaja tällä kaudella. Tämä puolustaja antaa kaikkensa joukkueensa puolesta, mutta tuntuu myös olevan pienissä vaikeuksissa nopealiikkeisten vastustajien kanssa.

Tolói tarjoaa Liverpoolin hyökkääjille todellisen vastuksen, mutta joutuuko herra vaikeuksiin yrityksiensä takia? Se nähdään tiistai-illan ottelussa.