5.11.2020
klo
Uefa Eurooppa-liiga
Asian Handicap -1,5 kotijoukkue
Bethard | 1.85
ASETA VETO

Arsenal vs Molde - VIHJE 5.11.

Arsenal toimii torstaina illan otteluisäntä pelissä norjalaista Moldea vastaan. Pelaajat odottavat varmasti jännittyneinä Arsenalin suoritusta ja mielenkiintoisia lukuja löytyy myös kertoimien puolesta. Joukkue on kieltämättä moninainen ja sen voisi sanoa rakentuvan neljän pelaajan päälle (Leno, Aubameyang, Tierney ja Partey). Muiden pelaajien keskuudesta ei ehkä voida kuitenkaan samaa sanoa. Penkiltä löytyy seuraavanlaisia nimiä:

Xhaka ja Ceballos ovat olleet sivussa kentältä. Keskikentällä pelaava pelipari on suorituksissaan aikalailla samalla tasolla kuin Elneny-Partey pari, joka pääsi tositoimiin heti edellisen pelin alussa.

Maitland-Niles ja Mustafi pääsivät mukaan vasta pölyn laskeuduttua. Kyseinen pari ei kauas jää suorituksissaan Bellerin-Tierney-parin jälkeen. Mustafin ja Rob Holdingin pelitaso on myös hyvin samankaltainen.

Willock, Cedric, Kolasinac ja Nelsen puolestaan eivät olleet edes joukon mukana. Kyse ei ole tietenkään mistään tähtitason pelaajista, mutta hyviin suorituksiin he kuitenkin pystyvät.

Lyhykäisyydessään Arsenalin joukkio koostuu tällä kertaa seuraavista pelaajista:

Runarsson, Mustafi, Gabriel, Kolasinac, Soares, Xhaka, Ceballos, Maitland-Niles, Pepe, Nketiah sekä Nelson.

Molden kokoonpano

Norjalainen Molde on saanut erinomaisen aloituksen kaudelleen Eurooppa-Liigassa. 2–1 voitto Dundalkia vastaan sekä tätä seurannut 1–0 voitto Rapid Viennaa vastaan edellisellä viikolla. Kuusi hienoa voittoa kaikissa kilpailuissa sekä useita hienoja maaleja viime kesältä, pudotuspelien ollessa täydessä vauhdissa. Kyseisen joukkueen suorituksia ei voida tietenkään vähätellä, mutta on kuitenkin hyvä huomioida yksi seikka. Joukkueen voima rakentuu pitkälti yhden pelaajan varaan. Hän on Wolff-Eikrem.

Vaikka Arsenalilla olisikin meneillään pelaajien kierrätys ja mukaan ei oteta kirkkaimpia tähtiä, ovat pelaajat silti pelitaidoiltaan paremmalla tasolla kuin Molden rivistö. Arsenalin päävalmentaja Arteta on pitänyt huolta siitä, että nuoretkin seuraan mukaan otettavat pelaajat ovat lahjakkaita. Hyvistä päätöksistä kielii ainakin se, että joukkue on pärjännyt Eurooppa-Liigassa hyvin tähän mennessä. Aikaisempinakin vuosina joukkueen menestys liigan tässä vaiheessa on ollut tasaista ja ottelut on voitettu selvin numeroin. Ottelussa onkin odotettavissa Arsenalin voitto, ainakin kahdella maalilla.

Vetovihje: Asian Handicap -1,5 kotijoukkue | 1.85 | Panos 1 yksikkö