5.11.2020
klo
Uefa Eurooppa-liiga
Milan – Lille: 1
Betsson | 1.76
ASETA VETO

AC Milan vs Lille, VIHJE to 5.11.

Italialainen joukkue AC Milan on saanut kaudelleen erinomaisen aloituksen, sillä se on voittanut yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikki pelinsä. Seuraavana vastassa on Lille, Eurooppa-Liigassa San Sirossa, jota voidaan pitää toimivana pelipaikkana Milanille. Eurooppa-Liigassa Milan on voittanut kaksi ottelua Sparta Pragueta sekä Celticiä vastaan. Lille voitti niin ikään ottelussa Spartaa vastaan, mutta joutui taipumaan tasapeliin Celticiä vastaan edellisessä ottelussa. Kummankin joukkueen puolustuspeli on toimivaa, mutta Milanilla taidokkuus on paremmalla tasolla. Milania voidaan pitää myös yhtenä parhaimpana joukkueena Euroopassa tällä hetkellä.

AC Milan

Kaikki on sujunut Milanin eduksi tällä kaudella kuin tanssi. Serie A:ssa he ovat onnistuneet päihittämän Bolognan, Spezian, Crotonen, Interin sekä Udinesen ja päättäneet tasapeliin kotonaan huippujoukkue Romaa vastaan. Taistelu Romaa vastaan oli voitolla Milanin eduksi koko pelin ajan, mutta päättyi lopulta 3–3. Eurooppa-Liigassa Milan on hallinnut pistetaulukoita tehden maaleja kolmesti sekä Celticiä että Sparta Pragueta vastaan ja päästäneet omaan maaliin samaan aikaan vain yhden potkun. Oletetusti Zlatan on tehnyt erinomaista työtä ja päässyt laukomaan onnistuneesti, mutta tukenut myös muita hyökkääjiä.

AC Milan vs Lille, VIHJE to 5.11.

Lille

Ottelun vierasjoukkueella on ollut myös hyvä alku kauteen, ja he löytyvät sijalta kaksi Ranskan Ligue 1:stä. Hyvin alkanut voittoputki on kuitenkin ottanut osuman, ja tämän jälkeen joukkue on kohdannut useamman tasapelin, viimeisimpänä Celticiä vastaan luvuin 2–2. Lillen puolustus on toimivaa, mutta Eurooppa-Liigan peleissä virheitä on päässyt syntymään. Kummassakin aikaisemmassa ottelussa puolustus on pettänyt, mutta aivan pohjamutiin tilanne ei kuitenkaan ole vajunut. Edellisessä ottelussaan Lyonia vastaan peli ei toiminut aivan odotetusti, mikä antaa epävarmat lähtökohdat otteluun AC Milania vastaan. Milan on hionut sekä puolustuksen että hyökkäyksen hyvin kuntoon, joten Lillen voi olla hyvin vaikea saada hyökkäyksiä loppuun asti illan ottelussa.

Illan ottelu käyntiin seuraavilla pelaajilla

Milan: Gianluigi Donnarumma, Diogo Dalot, Simon Kjaer, Alessio Romagnoli, Theo Hernandez, Franck Kessie, Sandro Tonali, Alexis Saelemaekers, Brahim Diaz, Ante Rebic ja Zlatan Ibrahimovic.

Lille: Mike Maignan, Mehmet Zeki Celik, Adama Soumaoro, Sven Botman, Domagoj Bradaric, Jonathan Ikone, Boubakary Soumare, Benjamin Andre, Jonathan Bamba, Jonathan David ja Yusuf Yazici.

Vetovihje: Milan – Lille 1 | 1.76 | Panos 1 yksikkö