Tarjoukset

Vedonlyöntibonuksia on tarjolla sadoilla eri sivustoilla, ja bonusten ohella on syytä muistaa myös muut vedonlyönti tarjoukset. Ensitalletusbonus ei ole ainoa tapa saada lisämaustetta urheiluvedonlyöntiin, vaan markkinoilla on tarjolla muun muassa ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja, käteispalautuksia sekä korotettuja kertoimia. Useat pelaajat metsästävät kuumeisesti uusia tarjouksia vedonlyöntiin, minkä takia kilpailu vedonlyöntisivustojen välillä on myös kovaa. Uusia toimijoita syntyy jatkuvasti lisää, minkä ansiosta vedonlyöntisivustojen on houkuteltava pelaajia omalle sivustolle - vedonlyönti tarjoukset ovat todennäköisesti se paras porkkana pelaajille.

Odotettavissa on, että vedonlyönti tarjoukset jatkavat kasvuaan myös tulevaisuudessa vuonna 2022. Tarjoukset tulevat todennäköisesti olemaan entistäkin hurjempia ja monipuolisempia, eikä pelaajat laita varmasti vastaan. Jos muutama vuosi takaperin tarjolla oli ainoastaan 100% talletusbonuksia sekä muutamia ilmaisvetoja, ei nykypäivänä olla enää samalla tasolla - Vedonlyönti tarjoukset ovat vuonna 2022 suurempia, monipuolisempia sekä mielenkiintoisempia kuin koskaan ennen. Mikäli tahti jatkuu samanlaisena, voimme vain innolla odottaa mitä vuosi 2022 tuo tullessaan! Onko syytä odottaa 500% ensitalletusbonuksia tai 500€ ilmaisvetoja vedonlyöntiin? Aika näyttää!

Vedonlyönti tarjoukset on laaja käsite, joten kokenutkin pelaaja menee varmasti päästään pyörälle. Pureudumme tässä vedonlyontibonukset.com -sivuston artikkelissa bonuksiin ja tarjouksiin, mitä vedonlyöntisivustot yleensä tarjoavat - tai tulevat tarjoamaan tulevaisuudessa vuonna 2022. Miten vedonlyöntiin lunastetaan tarjouksia? Millaisia bonuksia ja tarjouksia vedonlyöntiin on olemassa? Mikä on kierrätysvaatimus? Voiko vedonlyöntibonuksilla tienata rahaa? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia, kun lukaiset tämän vedonlyönti tarjoukset -artikkelin!

PELAA NYT
€150 ILMAISVETO
PELAA NYT
€100 BONUS
€10 ILMAISVETO
PELAA NYT
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
PELAA NYT
€100 BONUS
€25 Ilmaisveto

Tarjoukset - miten vedonlyöntiin lunastetaan tarjouksia?

Ensimmäisenä on hyvä tarkastella, kuinka vedonlyönti tarjoukset voi lunastaa. Yksinkertaisesti pelaajan tulee valita vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa veikkausbonuksia sekä -tarjouksia. Hyviä vedonlyöntisivustoja on tarjolla pilvin pimein, ja vedonlyontibonukset.com on kattavasti listannut turvalliset sivustot, joita voi pelaajille hyvillä mielin suositella. Kun hyvä sivusto on valittuna, tulee tarjoukset lunastaa. Mikäli tarjouksen lunastaminen edellyttää bonuskoodia, syötetään se talletuksen yhteydessä sille varattuun kenttään. Kun bonus on lunastettu ja talletus on tehty, voit alkaa pelaamaan bonusrahalla! 

Vedonlyönti tarjoukset on yksinkertaisuudessaan helppo lunastaa, mutta on syytä laittaa ohjeet vielä vaihe - vaiheelta luettavaksi. Mikäli haluat lunastaa vedonlyönti tarjoukset, voit seurata alla olevaa esimerkkiä ja siirtyä pelaamaan urheiluvedonlyönnin pariin!

 1. Valitse vedonlyöntisivusto, jonka valikoimasta löytyy vedonlyönti tarjoukset. Tarjouksia voi olla esimerkiksi ensitalletusbonus, ilmaisvedot, riskitön veto tai käteispalautukset. Tarjoukset löytyvät kokonaisuudessaan yleensä sivustoilta omasta Kampanjat- tai Promotions-osioista.
 2. Kun sopiva vedonlyöntisivusto on löytynyt, rekisteröidy sivustolle. Rekisteröityminen vie aikaa muutaman minuutin, ja pelaajan tulee täyttää pyydetyt henkilötiedot ennen talletuksen tekemistä. Pelitili tulee myös vahvistaa, yleensä puhelinnumeroon lähetettävän koodin avulla. Mikäli kyseessä on Pay N Play     -periaatteella toimiva vedonlyöntisivusto, ei rekisteröitymistä tarvitse tehdä.
 3. Ennen talletusta lue bonusehdot ja -säännöt huolella läpi! Vaikka kymmenien sivujen mittaisten ehtojen ja ohjeistuksien lukeminen yleensä tuntuu turhalta, vedonlyöntibonuksissa se on tärkeä asia. Bonusehdoista kannattaa tarkistaa esimerkiksi kierrätysvaatimus, aikarajoitukset, minimikerroin sekä     panostusvaatimukset. Bonusehdoista on kerrottu tarkemmin myöhemmin artikkelissa.
 4. Tee talletus, ja lunasta vedonlyöntibonus tai -tarjous. Yleensä talletuksen yhteydessä pelaaja voi valita, käyttääkö bonuksen vai pelaako pelkästään oikealla rahalla. Mikäli tarjous edellyttää bonuskoodia, syötetään se sille varattuun kohtaan. Bonuskoodi on mainittu ehdoissa, joten se pitää myös tarkistaa.
 5. Siirry vedonlyönti-osioon, ja aloita pelaaminen! Nyt voit nauttia vedonlyönnistä, ja bonusehtojen lukemisen ansiosta suoritat kierrätysvaatimusta oikeanlaisilla vedoilla. Mikäli vetoja tehdään esimerkiksi liian pienillä kertoimilla, ei kierrätysvaatimus etene ollenkaan.
 6. Kierrätysvaatimus suoritettu? Tee kotiutus! Kun bonusehdoissa mainittu kierrätysvaatimus on suoritettu, voit kotiuttaa voittosi. Vedonlyöntisivuston pelilisenssi määrittää sen, onko voitot verovapaita. Maltan (MGA), Viron, Iso-Britannian sekä Gibraltarin pelilisenssi tarjoaa verovapaat voitot suomalaisille pelaajille. Curacaon pelilisenssi ei tarjoa verovapaita voittoja.

Millaisia tarjouksia vedonlyöntisivustot tarjoavat?

Kilpailu vedonlyöntisivustojen välillä on kovaa, sillä alati kasvavalle alalle syntyy jatkuvasti uusia toimijoita. Pelaajan mielenkiintoa herättää vedonlyöntisivuston tekninen toimiminen ja kaunis ulkoasu, mutta vedonlyönti tarjoukset ovat kaiken A ja O. Pelaajia houkutellaan sivustoille mahtavilla ensitalletusbonuksilla, riskittömillä vedoilla, ilmaisvedoilla sekä monella muulla tavalla. Koska tarjouksia vedonlyöntiin on enemmän kuin tarpeeksi, on hyvä selventää mitä mikäkin bonustyyppi tarkoittaa. Alla on listattuna yleiset vedonlyönti tarjoukset, jotka pelaajan on hyvä tietää.

Talletusbonus vedonlyöntiin

Talletusbonus vedonlyöntiin on kaikkein yleisin tarjous, jossa pelaaja saa talletussumman päälle prosentuaalisen bonusrahan. Yleensä talletusbonukset vaihtelevat 100% ja 200% välillä, mutta jotkut yhtiöt voivat tarjota jopa 300% talletusbonuksen. Mikäli pelaaja saa 100% talletusbonuksen, on pelirahaa siis tuplasti talletuksen verran. Ensitalletusbonus on yleensä aina suurempi, kuin perinteiset talletusbonukset. Ensitalletusbonuksen voi lunastaa ainoastaan yhden kerran, mikä onkin hyvä aloitus vedonlyöntiin. Talletusbonuksiin liittyy aina myös maksimitalletus, esimerkiksi 100 euroa. Pelaaja voi tehdä edellä mainittua suuremmankin talletuksen, mutta sitä ei oteta huomioon bonuksen lunastamisessa.

Talletusbonukset voidaan lokeroita vielä kahteen bonustyyppiin, Sticky- ja Non Sticky bonukseen. Sticky bonus on perinteinen talletusbonus, jossa pelataan alusta asti bonusrahalla. Kierrätysvaatimus alkaa heti bonuksen lunastamisesta, eikä voittoja voi kotiuttaa ennen bonuksen kierrätysvaatimuksen suorittamista. Non Sticky bonuksessa pelataan ensin oikealla rahalla, minkä jälkeen siirrytään bonusrahan puolelle. Mikäli pelaaja voittaa oikean rahan osuudella, on voitot kotiutuskelpoisia. Bonusraha tullaan tässä kohtaa poistamaan pelaajalta. Mikäli voittoja ei oikealla rahalla tule ja saldo hupenee bonusrahalle, koskee bonusehtojen kierrätysvaatimus mahdollista kotiuttamista.

Reload Bonus vedonlyönnissä

Reload Bonus, eli suomeksi uudelleenlataus bonus on mahdollista pelaajalle, joka on lunastanut jo ensitalletusbonuksen. Reload Bonus on yleensä maltillinen, suuruusluokkaa 50% bonus 100€ asti. Bonusehdot ovat myös maltilliset, ja kierrätysvaatimus on euromääräisesti pienempi kuin muhkeissa ensitalletusbonuksissa. Reload Bonus vedonlyöntiin on hyvä tapa palvella sivuston aktiivisia käyttäjiä, sillä usein uskolliset pelaajat jäävät uusasiakashankinnan varjoon. 

Ilmaisveto

Ilmaisveto on nimensä mukaisesti ilmainen, ja se on täysin riskitön. Vedonlyöntisvustojen tarjoamat ilmaisvedot voivat kuitenkin sisältää ehdon, että pelaajan on tehtävä sivustolle vähintään 10-25€ talletus. Toinen vaihtoehto voi olla, että pelaajan on ensin lyötävä 10-25€ veto, minkä jälkeen tarjolla on samansuuruinen ilmaisveto.

Ilmaisveto on mukava tapa aloittaa vedonlyöminen, ja eritoten aloitteleville vedonlyöjille se on hyvä tapa tutustua vedonlyöntisivustoihin sekä itse pelaamiseen. On kuitenkin huomioitavaa, että ilmaisvedoissa on myös omat bonusehdot. Yleensä ehdoissa on mainittu kierrätysvaatimus sekä minimikertoimet, jotka pelaajan on hyvä tiedostaa.

Riskitön veto

Mikäli ilmaisveto on riskitön, niin on nimensä mukaisesti myös riskitön veto. Riskittömät vedot ovat yleistyneet kovalla vauhdilla, ja monet vedonlyöntisivustot ovat korvanneet ensitalletusbonukset kokonaan riskittömillä vedoilla. Pelaaja tekee ehtojen mukaisesti esimerkiksi 50€ riskittömän vedon, ja vedon hävitessä pelaaja saa tuon 50€ kokonaisuudessaan takaisin. 

Riskitön veto on myös hyvä tapa kokeilla vedonlyöntiä, koska mahdollisessa vedon häviämisessä pelaaja saa vedon suuruutta vastaavan summan kokonaisuudessaan takaisin. Tätä vedonlyönti tarjousta kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli suosikkisivustosi sen mahdollistaa.

Korotetut kertoimet

Vedonlyöntisivustot hemmottelevat sivuston olemassa olevia asiakkaita korotetuilla kertoimilla, joita on hyvillä sivustoilla tarjolla jopa viikoittain. Kertoimet on asetettu tarkoituksenmukaisesti yläkanttiin, joten pelaajan kannattaa ehdottomasti tarttua näihin tarjouksiin mikäli sellaisen huomaa.

Korotetut kertoimet ovat aina pelaajan puolella, minkä takia kyseinen bonusmuoto palvelee pelaajia hyvin. Mikäli kohteen kerroin olisi normaalisti 1,50, voi kerroin olla 2,50 korotetuilla kertoimilla. Korotettuja kertoimia ei luonnollisesti ole tarjolla vapaavalintaisesti, vaan ne on ennalta määrätty tiettyihin vetokohteisiin.

Cashback Vedonlyönnissä

Cashback, eli käteispalautus on bonusmuoto, jossa pelaaja saa osan tappioistaan takaisin. Vedonlyöntisivusto voi tarjota käteispalautuksia tietyllä aikavälillä, esimerkiksi viikon tai kuukauden jaksoissa. Mikäli pelaajan nettotappiot on kuukaudessa 1000€, tarkoittaa 10% cashback 100€ käteispalautusta. Yleensä pidemmän aikavälin caschback on 5-20%, riippuen vedonlyöntisivustosta. Caschback voi olla tarjolla myös ainoastaan yhteen kohteeseen.

Pelaajan kannalta on luonnollisesti parasta, että tarjolla oleva käteispalautus on mahdollisimman suuri. Yksittäisiin kohteisiin voi olla tarjolla jopa 50% cashback, mikä on avokätinen tarjous vedonlyöntisivuston puolelta.

Voitonkorotukset

Voitonkorotuksissa pelaaja saa tietyn prosentuaalisen osuuden extraa voittojensa päälle. Vedonlyöntisivustot voivat tarjota voitonkorotuksia esimerkiksi yhdistelmävetoihin, missä kohteiden määrä kertoo voittojen korotuksen suuruuden. Yhdistelmävedoissa voi saada esimerkiksi 5% voitonkorotuksen triplalla, ja 50% voitonkorotuksen 15 kohteella.

●    Ensitalletusbonus on tarjolla vain ensitalletuksen yhteydessä, ja yleensä se on 100% tai 200%. Talletusbonuksia on Sticky -ja Non Sticky bonus, joissa on erilaiset ehdot kotiuttamisen suhteen.

●    Reload Bonus on tarkoitettu niille pelaajille, jotka ovat jo lunastaneet ensitalletusbonuksen. Reload Bonus, eli uudelleenlataus bonus on yleensä 50% talletussumman päälle, mutta kierrätysvaatimus voi olla maltillinen.

●    Ilmaisveto on nimensä mukaisesti ilmainen veto, mikä on pelaajalle täysin riskitön. Ilmaisvedossa voi olla ehtona esimerkiksi 20€ talletus tai 25€ arvoinen veto, minkä jälkeen on luvassa samansuuruinen ilmaisveto.

●    Riskitön veto tarjoaa riskitöntä pelaamista, jossa pelaaja saa vetoa vastaavan rahasumman takaisin, mikäli veto häviää. Pelaaja saa siis 20€ takaisin, mikäli 20€ riskitön veto häviää.

●    Korotetut kertoimet ovat tarkoituksenmukaisesti asetettu yläkanttiin, joten pelaajalla on mahdollisuus suurempiin voittoihin. Korotetut kertoimet ovat tarjolla ennalta määrättyihin kohteisiin, eikä pelaaja voi niitä itse valita.

●    Cashback eli käteispalautus mahdollistaa pelaajan saavan osan nettotappioistaan takaisin. Käteispalautus voi olla tarjolla tiettyyn kohteeseen, tai sitä voidaan tarkastella esimerkiksi kuukauden ajanjaksolla.

●    Voitonkorotukset mahdollistavat extraa voittojen päälle, ja ne ovat yleisimpiä yhdistelmävedoissa. Pelaaja voi saada kolmen kohteen yhdistelmävedossa esimerkiksi 5% extraa, ja 15 kohteella voittoihin voi saada 50% extraa.

Vedonlyönti - vinkkejä tarjousten kierrättämiseen

Vedonlyöntisivustoja on markkinoilla satoja, niin on myös erilaisia variaatioita vedonlyöntibonuksista. Pelaajan tulee ennen bonuksen lunastamista varmistaa, että tarjolla olevan veikkausbonuksen ehdot ovat pelaajan kannalta suotuisat. Lähes kaikki vedonlyönti tarjoukset omaavat kierrätysvaatimuksen, minimikertoimet, aikarajoituksen sekä mahdollisesti paljon muitakin vaatimuksia. Pelaajan kannattaa aina muistaa vanha fraasi “Moni kakku päältä kaunis”, koska hyvältä kuulostavat vedonlyönti tarjoukset voivat todellisuudessa olla huonoja, koska bonusehdot ovat liian ankarat. Alla on lueteltuna tärkeimmät asiat, jotka pelaajan kannattaa huomioida ennen kuin lunastaa tarjoukset. 

Kierrätysvaatimus

Kierrätysvaatimus on avainasemassa, kun vedonlyönti tarjoukset aiotaan lunastaa. Kierrätysvaatimus tarkoittaa yksinkertaisesti rahasummaa, joka tulee pelata ennen voittojen mahdollista kotiuttamista. Kierrätysvaatimus kohdistuu yleensä pelkälle bonusrahalle, mutta se voi kohdistua myös bonuksen sekä talletuksen yhteissummalle. Yleensä bonus tulee kierrättää 4-6 kertaa, ennen voittojen kotiuttamista. Mikäli kierrätysvaatimus on kymmenen- tai jopa kaksikymmentä kertainen, ei enää puhuta pelaajan kannalta hyvästä vedonlyöntibonuksesta.

●    Esimerkki 1. Pelaaja tallettaa 100€, ja saa 100% vedonlyöntibonuksen talletuksen päälle = 200€ pelirahaa. Bonusraha tulee kierrättää 5-kertaisesti, eli kierrätysvaatimus on 500€ (100€*5=500€). Kierrätysvaatimus on kohtuullinen, ja hyvällä strategialla (ja miksei myös onnella) kotiuttaminen on mahdollista, jopa realistista.

●    Esimerkki 2. Pelaaja tallettaa 100€, ja saa 100% vedonlyöntibonuksen talletuksen päälle = 200€ pelirahaa. Talletus + Bonus tulee kierrättää 20-kertaisesti, eli kierrätysvaatimus on 4000€ (200€*20 = 4000€). Vaikka molemmissa esimerkeissä veikkausbonus on samanlainen, tekee bonusehtojen kierrätysvaatimus todella suuren eron. Kierrätysvaatimus on mahdollista suorittaa myös 4000€ vaatimuksella, mutta onhan se huomattavasti haastavampaa kuin 500€ kierrätysvaatimuksella.

Minimikerroin

Vedonlyöntibonusten ehdoissa on lähes aina määritelty minimikerroin. Vedossa tulee olla vähintään bonusehdoissa mainittu minimikerroin, jotta kierrätysvaatimus etenee. Yleensä minimikerroin on alle 2,00, usein se on lähempänä 1,50. Mitä pienempi minimikerroin on, sitä parempi asia se pelaajan kannalta luonnollisesti on.

Vetoja voi asettaa myös muihinkin kohteisiin, mutta alle minimikertoimen asetetut vedot eivät täytä bonusehtoja, eikä myöskään kierrätysvaatimus edisty niiden vetojen osalta. Minimikertoimet voidaan mainita erikseen esimerkiksi yksittäis- sekä yhdistelmävedoille. 

Aikarajoitukset

Vedonlyönti tarjoukset sisältävät yleensä aikarajoituksen, minkä sisällä bonusraha tulee kierrättää ehtojen mukaisesti. Mikäli kierrätysvaatimus ei ole suoritettu kokonaisuudessaan aikarajan puitteissa, tullaan vedonlyöntibonus poistamaan pelaajan pelitililtä. Yleensä bonuksen suorittamiseen on aikaa 30 vuorokautta, joskus se voi olla jopa 60 vuorokautta. Mikäli bonusehdoissa on rajattu kierrätysvaatimuksen suorittaminen esimerkiksi viikkoon, tulee pelaajalla aika kova kiire. Hyvät vedonlyönti tarjoukset omaavat aina reilusti aikaa kierrätysvaatimuksen suorittamiseen, mikä antaa pelaajalle vapauden suorittaa kierrätyksen maltilla ilman hätiköintiä.

Panostusvaatimukset

Joissakin vedonlyöntibonuksissa on panostusvaatimuksia, mutta ei läheskään kaikissa. Pelaajan kannalta on suotuisampaa, mikäli panoskoot pystyy itse valitsemaan ilman rajoituksia. Panostusvaatimukset ovat yleisempiä ilmaisvedoissa sekä riskittömissä vedoissa, kuin perinteisissä talletusbonuksissa. Ilmaisvedossa voi olla esimerkiksi ehto, että pelaajan tulee ensin lyödä minimissään 20€ veto, jotta 20€ ilmaisvedon voi lunastaa.

Pelikohtaiset rajoitukset vedonlyöntibonuksessa

Pelikohtaiset rajoitukset eivät ole kovinkaan harvinaisia veikkausbonuksissa, ja ehdoissa voidaan rajata osa pelikohteista kierrätysvaatimuksen ulkopuolelle. Lähes poikkeuksetta yksittäiset vedot (single-vedot) täyttävät kierrätysvaatimuksen, mutta esimerkiksi yhdistelmävedot tai järjestelmävedot on voitu listata pois bonusrahalla pelaamisesta. Kaikkia pelejä voi toki siis pelata, mutta kierrätysvaatimusta ne eivät välttämättä edistä.

Voittokatto

Voittokatto ei ole kovinkaan yleinen ehto vedonlyöntibonuksissa, mutta sellasia tulee aika ajoin vastaan. Voitokatossa on määritelty ennalta euromääräinen summa, minkä pelaaja voi maksimissaan voittaa bonusrahalla pelatessa. Mikäli voittokatto on 2500€, ei 10 000€ voittoa voi kotiuttaa vaikka kierrätysvaatimus olisi suoritettu. Pelaajan tulee aina varmistaa, ettei vedonlyöntibonukseen liity voittokattoa, tai sen tulee olla ainakin tarpeeksi iso (kymmeniä tuhansia euroja).

Bonuksen keskeyttäminen

Bonuksen voi aina keskeyttää tai peruuttaa, mikäli pelaaja kokee kyseisen vaihtoehdon järkeväksi. Aikarajoituksen tullessa vastaan, voi olla järkevää peruuttaa vedonlyöntibonus - pelaaja voi jatkaa pelaamista oikealla rahalla, jolloin voitot pysyvät pelaajalla. Mikäli kierrätysvaatimusta ei ole suoritettu tietyssä aikarajassa, pelaaja menettää bonuksen sekä sen sisällä olevat voitot.

Tehokas vedonlöyntibonuksen kierrättäminen

Tehokas vedonlyöntibonuksen kierrättäminen alkaa bonusehtojen ja -sääntöjen lukemisesta. Pelaajan on ensimmäisenä tarkastettava kierrätysvaatimus sekä minimikertoimet, mutta kuten edellä mainituista asioista voi huomata, bonukseen voi liittyä suuri määrä muitakin ehtoja. Ehtojen lisäksi kannattaa huomioida minimi- ja maksimitalletus, jottei vedonlyönti tarjoukset mene ohi esimerkiksi liian pienen talletuksen takia.

Single-vedot, eli yksittäiset vedot ovat hyvä valinta bonuksen kierrättämiseen. Single-vedoissa voitolle voi päästä pienillä tappioilla, mikä vähentää pelaajan riskejä huomattavasti. Yhdistelmävedoissa voitot voivat olla suurempia, mutta kolikon kääntöpuolena on suuremmat riskit hävitä. Kun kierrätysvaatimus on suoritettu, voi pelaaja valita yhdistelmävetoja suuremmalla pelikassalla. Alla vielä kiteytettynä, mitä kannattaa ottaa huomioon vedonlyönti tarjouksien kerrättämisessä.

 1. Tarkista kierrätysvaatimus, eli tuleeko bonus vai bonus + talletus kierrättää kuinka monta kertaa. Yleisimmin bonusraha tulee kierrättää 4-6 kertaa ennen voittojen kotiuttamista.
 1. Tarkista minimikerroin, koska liian pienellä kertoimella olevat vedot eivät täytä kierrätysvaatimusta. Minimikerroin on yleensä 1,50-2,00 välimaastossa.
 1. Huomioi aikarajoitukset, eli kuinka paljon kierrätysvaatimuksen suorittamiseen on annettu aikaa. Yleensä aikarajoitus on 30-60 vuorokautta, ja liian lyhyellä aikarajoituksella pelaajalla tulee kiire - ja hätiköidyt vedot voivat pilata bonuksen kierrättämisen.
 1. Katso, sisältyykö bonukseen panostusvaatimuksia. Panostusvaatimukset ovat yleisiä ilmaisvedoissa sekä turvatuissa vedoissa.
 1. Tarkista pelikohtaiset rajoitukset, eli voitko pelata pelkästään single-vetoja, vai ovatko järjestelmä- sekä yhdistelmävedot myös sallittuja.
 1. Pelaajalla on aina oikeus peruuttaa bonus. Mikäli aikaraja tulee vastaan, voi bonuksen peruuttaminen olla järkevää - pelaamista voi jatkaa oikealla rahalla, ja voitot voi pitää 100%.

Voiko vedonlyöntibonuksilla tienata oikeaa rahaa?

Urheiluvedonlyönti on tuhansille ihmisille harrastus, mutta joillekin ihmisille se on myös elinkeino - tai mahdollisuus rikastua. Hyvät vedonlyöntibonukset tarjoavat pelaajalle ilmaista pelirahaa kohtuullisella kierrätysvaatimuksella, eli bonuksella pelikassa on suurempi kuin pelkällä pelaajan tekemällä talletuksella. Tämä mahdollistaa enemmän pelattavaa vedonlyönnissä, eli suuremman mahdollisuuden tienata oikeaa rahaa.

Ensitalletusbonukset mahdollistavat satojen, jopa tuhansien eurojen lisän omaan pelikassaan, eikä aktiivisesti muuttuvia tarjouksia sovi unohtaa. Ahkerat vedonlyöjät voivat hyödyntää Reload Bonuksia sekä viikoittain muuttuvia vedonlyönti tarjouksia, joiden arvo voi olla myös satoja - tai tuhansia euroja. Harrastuspohjalta vedonlyöntibonukset mahdollistavat normaalia pidempiä pelisessioita (ja hyvällä tuurilla suuria voittoja), mutta ammattimaisille pelaajille bonukset tarjoavat normaalia paremmat ansaintamahdollisuudet. Seuraavasta Ilta Sanomien linkistä voit lukea, kuinka Lappilaismies voitti lähes 2 miljoonaa euroa vedonlyönnistä vuonna 2019: https://www.is.fi/muutlajit/art-2000006271747.html

Vedonlyönti tarjoukset - usein kysytyt kysymykset

>Mistä löydän parhaat vedonlyöntibonukset ja -tarjoukset?

Vedonlyontibonukset.com on listannut parhaimmat bonukset ja edut urheiluvedonlyöntiin, joita pelaajan kannattaa hyödyntää. Bonuksiin liittyy aina erilaisia ehtoja, kuten esimerkiksi kierrätysvaatimus, minimikertoimet sekä mahdolliset voittokatot. Ennen vedonlyöntibonuksen lunastamista kannattaa aina tarkistaa, että bonus on reilu myös pelaajan kannalta!

>Mitä tarkoittaa vedonlyöntibonuksen kierrätys?

Vedonlyöntibonukset tarjoavat pelaajalle bonusrahaa, joka on ilmaista pelirahaa. Ilmainen peliraha tuo mukanaan myös tiettyjä vaatimuksia. Bonus tai talletus + bonus tulee kierrättää vedonlyöntisivuston vaatimusten mukaisesti. Yleisesti ottaen kierrätysvaatimukset ovat 4-6 kertaa bonusraha, toki yhtiöiden välillä voi olla hieman eroavaisuuksia. Mikäli saat 200€ bonusrahaa jossa on 5-kertainen kierrätysvaatimus, tulee ennen kotiuttamista lyödä vetoa 1000€ edestä (5*200€ = 1000€). Kierrätysvaatimus tarkoittaa yksinkertaisesti rahamäärää, paljonko tulee pelata ennen mahdollisuutta kotiuttaa voitot.

>Minkälaisia vedonlyöntibonuksia on olemassa?

Yleensä vedonlyöntisivustot tarjoavat talletusbonuksia, missä pelaaja saa ilmaista pelirahaa tietyn prosenttimäärän verran suhteutettuna talletussummaan. Yleisimmät talletusbonukset vedonlyöntiin on 100% ja 200%, eli pelaajan tekemä talletus tuplataan tai kolminkertaistetaan. Vedonlyöntisivustot tarjoavat runsaasti myös muitakin etuja, ja tarjolla voi olla esimerkiksi ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja, korotettuja kertoimia, käteispalautuksia sekä voitonkorotuksia.

>Onko vedonlyönti netissä laillista suomalaisille pelaajille?

Vedonlyönti netissä on suomalaisille pelaajille hyvin yleistä, ja se on 100% laillista. Pelaajan kannattaa kuitenkin varmistaa vedonlyöntisivuston pelilisenssi, koska kaikki sivustot eivät tarjoa verovapaita voittoja. Curacaon pelilisenssi ei esimerkiksi tarjoa verovapaita voittoja, ja verottajalta voittojen pimittäminen ei ole enää lakien ja ohjeistusten mukaista. Euroopan talousalueella (ETA) toimivien vedonlyöntisivustojen voitot ovat verovapaita, eli Maltan (MGA), Iso-Britannian, Viron sekä  Gibraltarin pelilisenssi tarjoaa verovapaita voittoja suomalaisille pelaajille.