Quick.Bet
Quick.Bet
suljettu
PAY'N PLAY
KOTIUTUKSET 5MIN
Pelaa pankkitunnuksilla
Kotimaisia vetokohteita
Nopeat kotiutukset
Quick.Bet
Quick.Bet on vuoden 2021 uusimpia vedonlyöntisivustoja. Viron lisenssi takaa verottomat voitot, sekä turvallisen pelipaikan - luvassa nopeat kotiutukset alle 15 minuutissa! Sivuston agendana on tarjota nopeaa ja helppoa pelaamista. Ja siinä on onnistuttu. Ei kierrättämistä tai muitakaan bonusehtoja. Jos haluat keskittyä vain vedonlyöntiin, ota Quick.Bet arvostelu haltuun ja siirry pelaamaan!
PELAA NYT
Pay'N Play:
Live-kasino:
Live Chat:
Pelaa euroilla:
Pelilisenssi:
Viro
Julkaisuajankohta:
2021
Bonus:
-
Minimitalletus:
-
Bonusprosentti:
-
Kierrätysvaatimus:
-

Quick.Bet Vedonlyönti - Arvostelu, kokemuksia ja paras bonus

Quick.Bet on visuaalisesti upea vedonlyöntisivusto. Kauniin ulkokuoren alta paljastuu monipuolinen pelitalo - kohteita on yli 25 lajiluokassa. Voit asettaa vetoja ennen ottelua tai ottelun aikana, aivan kuten itse haluat. Kotimaisia vetokohteita on muun muassa Liiga, Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen sekä Korisliiga. Parhaat kertoimet ovat kuitenkin luvassa kansainvälisesti suosituissa kohteissa, kuten jalkapallossa, tenniksessä ja golfissa. Lukaise meidän Quick.Bet kokemuksia 2022 -artikkelimme, niin tiedät millainen pelitalo on kyseessä!

Sivuston taustalta löytyy North Point Management Ltd. Yhtiö pitää majapaikkaansa Virossa, josta myös lisensointi tulee. Tämä tarkoittaa turvallista operaattoria, jonka omistamat pelisivustot tarjoavat suomalaisille verovapaat voitot - tämä pätee myös Quick.Betiin. Ja mikä parasta, on verottomat voitot pelaajalla jopa 15 minuutissa. Koska kyseessä on rekisteröintivapaa pelitalo, ei voittorahoja tarvitse odottaa viikkoja. 

 • Vedonlyönnissä yli 25 lajiluokkaa
 • Viron lisensointi (verovapaa)
 • Pelaa ilman rekisteröintiä
 • Suomenkielinen sivusto

Quick.Bet Bonus 

Quick.Betillä pelaaja pääsee nauttimaan siitä tärkeimmästä asiasta - eli pelaamisesta. Ei rekisteröintiä, ei monimutkaisia bonusehtoja. Voit unohtaa kierrätysvaatimuksen, eli tällä sivustolla vedonlyönnistä voi nauttia täysin rinnoin. On suorastaan hienoa huomata, ettei kaikki pelisivustot taistele asiakkaista vain bonusten avulla - laatu ja tarjonta ratkaisee.

Vedonlyönnin bonukset ovat toki tarpeellisia, ja viihdyttäviä. Niitäkin voi myöhemmin vielä valikoimaan tulla, mutta tällä hetkellä niitä ei ole. Mutta ei huolta - me ilmoitamme heti, kun tarjolla on tervetuliaisbonus tai muuta mukavaa extraa vedonlyöntiin. Kunnioitamme myös niitä pelaajia, jotka kaipaavat ilmaisvetoja tai bonuksia. 

Quick.Bet suomalaisen näkökulmasta 

Quick.Bet sopii suomalaisille kuin nenä päähän. Vedonlyönnissä valikoima on upea, sisältäen kaikki tärkeät kohteet suomalaisille. Kotimaasta löytyy kohteita esimerkiksi Liigasta, Korisliigasta, Veikkausliigasta, Kakkosesta ja Kolmosesta sekä naisten Kansallisesta Liigasta. Tämän pelitalon antimista löytyy myös kattavasti moottoriurheilua - on Formuloita, NASCAR:ia sekä Rallin MM-sarjaa. Mitä muuta oikein voi edes toivoa?

Asiakastuki auttaa aamusta iltaan saakka, suomeksi tottakai. Suosittelemme käyttämään Live-Chattia, jolloin vastausaika on joitakin sekunteja. Voit myös hyödyntää sähköpostia (support@quick.bet), mikäli asia ei ole kiireellinen. Viesteihin pyritään vastaamaan vuorokauden sisällä. Quick.Bet tarjoaa myös kattavat apukeskuksen. Siellä on laajasti kysymyksiä ja vastauksia erilaisiin ongelmatilanteisiin - apua on todellakin tarjolla.

Talletukset ja kotiutukset hoituvat turvallisesti Trustlyn kautta. Paina “Talleta & Pelaa” -painiketta, syötä summa ja vahvista maksu. Siinä se oli. Rekisteröitymistä ei vaadita, eikä muitakaan varmentamis-toimenpiteitä. Verovapaat kotiutukset maksetaan suoraan omalle pankkitilillesi, jopa alle 15 minuutissa. Etenkin jos olet Osuuspankin tai Nordean asiakas, liikkuvat rahat tunnetusti todella nopeasti. Voit käyttää myös muitakin kotimaisia pankkeja, mutta silloin on hyvä varautua 1-2 arkipäivään.

Verovapaiden voittojen mahdollistaja on Estonian Tax And Customs Board. Suomeksi tämä tunnetaan Viron vero- ja tullivirastona. Virossa tarjotaan tunnetusti laadukasta rahapelaamista, joka on kaikilta osin vastuullista. Voit olla täysin varma, että Quick.Bet on viimeisen päälle turvallinen pelipaikka. 

 • Runsaasti kotimaisia vetokohteita
 • Viron vero- ja tulliviraston toimilupa
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • Rahansiirrot suoraan verkkopankista

Quick.Bet vedonlyönti

Quick.Betillä voit asettaa vetoja monella eri tavalla. Voit lyödä vetoa ennen ottelua, ja ottelun aikana. Singlevedot, tuplat- ja triplat sekä yhdistelmävedot onnistuvat helposti. Selkeän vedonlyönnistä tekee kerrointen esitysmuoto, joka on oletuksena desimaalimuoto. Tämä on suomalaisille se kaikkein paras vaihtoehto. Vaikka tarjolla olisi murto-osa tai amerikkalainen muoto, olisitko käyttänyt niitä?

Vedonlyönnin käyttöliittymä on kokonaisuudessaan selkeä. Asettelu on perinteinen, aina lajivalikosta omaan vetokuponkiin. Positiivinen asia on vetojen määrät, jotka näkyvät tietyn urheilulajin kohdalla. Esimerkiksi jalkapallossa on yli 500 ennakkovetoa, Esportissa yli 160 ja tenniksessä 125. Kohteita on vähintäänkin riittävästi.

Pitkävetovihjeet

Etsitkö upeita vetokohteita, vai hyviä kertoimia? Quick.Betillä sinun ei tarvitse valita näistä kahdesta. Saat molemmat. Parhaimmat kertoimet ovat luvassa eurooppalaisessa jalkapallossa, kuten Valioliigassa, La Ligassa sekä Bundesliigassa. Myös UEFA Mestarien Liiga on hyväksi havaittu vetokohde, unohtamatta kotimaista Veikkausliigaa.

Jos vetokuponkiin kaipaa vaihtelua, kannattaa sektoria hieman laajentaa. Voit asettaa vetoja myös marginaalisissa lajeissa. Näitä on muun muassa snooker, kriketti, vesipallo, politiikka sekä rantajalkapallo. Löydät varmasti mieluisia vetokohteita, kilpailukykyisillä kertoimilla sekä hyvillä vetovaihtoehdoilla.

Live-veto

Live-vedonlyönnissä on paljon pelattavaa. Voit asettaa vetoja esimerkiksi seuraavista maalintekijöistä, toisen erän maalimäärästä, seuraavan varoituksen saavasta pelaajasta sekä monesta muusta asiasta. Otteluiden seuraaminen on entistäkin jännittävämpää, kun sormi on jatkuvasti uuden vedon äärellä - isot voitot voivat olla kiinni sekunneista.

Quick.Bet ei kuitenkaan tarjoa otteluiden suoratoistoa. Se sinun tulee tehdä jonkin virallisen suoratoistopalvelun kautta. Live-ottelua voi toki seurata virtuaalisen kentän kautta, josta kaikki oleellinen tieto välittyy reaaliajassa. Jos ottelussa tulee maali tai erätauko, saat siitä välittömästi tiedon. 

 • Hyvät kertoimet jalkapallossa
 • Marginaalilajit hyvin edustettuna
 • Kattavasti live-vedonlyöntiä
 • Selkeä ja toimiva käyttöliittymä

Quick.Bet kokemuksia

Quick.Bet on ulkoisesti upea, suorastaan kaunis sivusto. Nyt voidaan oikeasti puhua visuaalisesta vedonlyöntisivustosta. Vaikka itse pelaamiseen se ei vaikuta, on silmänruoka aina tervetullutta. Värimaailma on raikas yhdistelmä valkoista ja punaista. Pelaajan mieltä piristää siellä täällä olevat pienet visuaaliset yksityiskohdat - nostamme peukut pystyyn!

Vaikka veikkausbonukset puuttuvat, ei pelaajat jää ilman etuja. Suurin etu on pelaaminen ilman tiliä. Tee talletus ja lähde pelaamaan - aikaa menee ehkä 30 sekuntia. Kotiutuksissa asiakirjoja ei tarvitse lähettää. Voitot maksetaan välittömästi pelaajalla, jopa muutamissa minuuteissa. Jos rahaliikenteessä joku asia vaivaa mieltä, on asiakastukea tarjolla monikanavaisesti myös suomeksi. 

Ei sitä voi kieltää, etteikö Quick.Bet oisi houkutteleva pelisivusto. Jos haluat lyödä vetoa ilman kierrättämistä tai dokumenttien toimittamista, olet löytänyt etsimäsi. Kaiken muun hyvän lisäksi voitot ovat aina verovapaita. Mikäli et ole vielä kokeillut tätä sivustoa, voimme turvallisin mielin suositella niin tekemään - mikäli olet siis aikeissa tehdä talletusta.


Quick.Bet usein kysytyt kysymykset

Onko Quick.Bet varmasti luotettava vedonlyöntisivusto?
Millaiset tervetuliaisbonuksen Quick.Bet tarjoaa?
Pitääkö Quick.Betin voitoista maksaa veroja?
Miten voin ottaa yhteyttä Quick.Bet asiakastukeen?
Onnistuuko vedonlyönti mobiililaitteilla Quick.Betillä?