Fansbet
Fansbet
suljettu
€100 BONUS
-
Ei rekisteröitymistä
Verovapaat voitot
Useampi talletusbonus
Fansbet
FansBet on tummanpuhuvaan viittaan sonnustautunut rehapelisivusto. Nimensä mukaisesti vedonlyönti on pelaamisen keskiössä. Uudet pelaajat voivat napata 2 x 20€ ilmaisvedot vaivaisella 20 euron talletuksella. MGA-lisenssi pitää huolen verottomista voitoista. Jos haluat nauttia ilmaisista vedoista, tsekkaa FansBet arvostelu lävitse!
PELAA NYT
Pay'N Play:
Live-kasino:
Live Chat:
Pelaa euroilla:
Pelilisenssi:
MGA
Julkaisuajankohta:
2017
Bonus:
€40
Minimitalletus:
€10
Bonusprosentti:
-
Kierrätysvaatimus:
-

Fansbet vedonlyönti - Arvostelu, kokemuksia ja 100€ bonus

FansBet on verovapaa vedonlyöntisivusto, joka toimii Iso-Britannian peliviranomaisen tarkan silmän alaisuudessa. Vedonlyönnin pääsee aloittamaan mukavalla 50% tervetulobonuksella, ja viikoittaiset veikkausbonukset tarjoaa rutkasti lisämaustetta myös tulevien talletusten aikana. Vedonlyönnissä on 25 lajiluokkaa, tarjoten tuhansia vetokohteita suomalaisten rakastamissa lajeissa - jääkiekko, jalkapallo, moottoriurheilu sekä salibandy ovat hyvin edustettuna, kotimaisia liigoja myöten. Tsekkaa alla oleva FansBet kokemuksia 2022 -artikkelimme, ja nauti vedonlyönnistä 50% tervetuliaisbonuksen siivittämänä!

FansBet on julkaistu vuonna 2017, joten kyseessä ei ole mikään uusi ilmestys. Sivuston taustalta löytyy yhtiö nimeltä Argyll Entertainment AG. Yhtiön muita tuotoksia on muun muassa SportNation.bet, GiveMeBet sekä RedZone Sports - kokemusta vedonlyönnistä on paljon, vaikka yksikään sivusto ei operoi suomeksi. FansBet on suomalaisille hieman tuntemattomampi pelipaikka, mutta verovapaiden voittojen ansiosta se on varteenotettava vaihtoehto myös meille suomalaisille vedonlyöjille.

 • Vedonlyöntiä yli 25 urheilulajissa
 • Paljon kotimaisia vetokohteita
 • UK Gambling Commission -lisenssi

FansBet Bonus 

Promotions -osiosta löytyy kaikki tarjolla olevat veikkausbonukset, kuten myös tervetuliaisbonus. Uusille pelaajille on luvassa 50% ensitalletusbonus 100€ asti, ja bonuksen lunastaminen edellyttää vähintään 10€ tallettamista. Maksimaalisen 150€ pelikassan saa tekemällä 100€ talletuksen, mikä on varsin hyvä aloituskassa vedonlyöntiin.

Bonus sekä talletussumma tulee kierrättää 6-kertaisesti, kertoimien ollessa vähintään 1.40 (vähintään 2 kohdetta). Aikaa kierrätysvaatimuksen suorittamiseen on 90 päivää, eli pelaajalla on runsaasti aikaa suorittaa kierrätys ilman hätiköityjä vetoja. Pelaajan on tärkeä huomioida, että bonuksella voi voittaa maksimissaan 2500 euroa - oikealla rahalla voittokattoa ei ole. FansBet bonuskoodi: FBWELS.

Vedonlyöntibonukset eivät rajoitu vain uusille pelaajille, sillä luvassa on jokaviikkoista lisämaustetta pelaamiseen. FansBet tarjoaa seuraavia bonuksia vedonlyöntiin:

 • 5€ Virtuals Bonus (tiistai)
 • 10€ riskitön veto (keskiviikko)
 • 5€ ilmaisveto (lauantai)
 • 20€ ilmaisveto (sunnuntai)

Lähes jokainen päivä on luvassa erikoistarjous, mikä on pelaajalle todella hyvä asia. Etenkin ilmaisvedot ovat turvallinen tapa vedonlyönnissä, unohtamatta riskitöntä vetoa. Suosittelemme kuitenkin lukemaan jokaisen bonuksen ehdot läpi, koska tarjousten välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia sääntöjen ja ehtojen suhteen.

FansBet suomalaisen näkökulmasta 

FansBet on kokonaisuudessaan englanninkielinen, aina käyttöliittymää myöten. Kyseessä on kuitenkin Iso-Britannian peliviranomaisen valvovan silmän alla oleva vedonlyöntisivusto, mikä tarkoittaa suomalaisille verovapaita voittoja. UK Gambling Commission pitää huolen myös pelaajan turvallisuudesta, sekä asianmukaisten ohjeistusten noudattamisesta.

Kuten arvata saattaa, on asiakaspalvelua saatavilla vain englanniksi. Palvelua on luvassa aamusta iltaan saakka (10.00-22.00) live-chatilla sekä sähköpostilla. Chatin kautta vastausajan luvataan olevan 3 minuuttia, ja sähköpostiviestiin vastataan 48 tunnin sisällä. Suosittelemme ensisijaisesti käyttämään live-chattia, koska sitä kautta ongelmatilanteet saadaan ratkottua hyvinkin nopeasti. Luonnollisesti myös FAQ-osiosta voi käydä katsomassa, löytyykö ongelmaan vastaus yleisimmin esitetyistä kysymyksistä.

Tarkastellaan seuraavaksi itse vedonlyöntiä suomalaisten kantilta, eli tarjoaako FansBet kotimaisia vetokohteita? Tarjolla on seuraavia kotimaisia vetokohteita:

 • Suomen Salibandyliiga (naiset ja miehet)
 • Liiga (myös naisten SM-Liiga)
 • Lentopallon Mestaruusliiga (naiset ja miehet)
 • Käsipallon SM-sarja

Kotimaisten kohteiden lisäksi kansainvälisesti suuret palloilulajit on hyvin edustettuna. Kohteita löytyy muun muassa jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, koripallosta sekä lentopallosta - myös marginaalilajeja löytyy varsin kiitettävästi.

Rahansiirtoihin on minimalistinen määrä maksutapoja, talletusten onnistuessa ainoastaan VISA:lla tai Mastercardilla. Toki kaikilta suomalaisilta löytyy varmasti pankki- tai luottokortti, mutta tilisiirron sekä nettilompakoiden puuttuminen on negatiivinen asia. Minimikotiutus on 20€, voittorahojen siirtyessä pelaajan pankkitilille viidessä (5) arkipäivässä. Kotiutuksissa tulee myös huomioida pelaajan henkilöllisyyden todentaminen, mikä voi viedä pari päivää extraa. Dokumentit voi lähettää toki ennen pelaamisen aloittamista, jolloin nostopyynnöt käsitellään huomattavasti nopeammin.

FansBet vedonlyönti

Vedonlyönnissä on selkeä käyttöliittymä, joka toimii hyvin myös mobiililaitteilla. Asettelu on hyvin perinteisen näköinen, eikä navigoinnissa ole ongelmia. Lajit sekä suosituimmat vetokohteet on vasemmalla puolella olevassa valikossa - lajia klikkaamalla avautuu sarjat ja liigat. Tekstihaku on myös kätevä toiminto, jos pelaajan mielessä on joku tietty joukkue, sarja taikka urheilutapahtuma.

Vedonlyöntiasetukset on hyvin muokattavissa, esimerkiksi kerrointen esitysmuodon suhteen. Suomalaisille tutun desimaalimuodon (3.00) voi muuttaa Brittiläiseen (1/5) -tai Amerikkalaiseen muotoon (+100). FansBet toimii vain englanniksi, eli kieliasetuksia ei voi muuttaa - kyseessä on kokonaisuudessaan brittiläisille suunnattu vedonlyöntisivusto.

Pitkävetovihjeet

FansBetin ollessa brittiläinen vedonlyöntisivusto, on jalkapallo on luonnollisesti kaiken keskiössä. Parhaat kertoimet on luvassa Englannin Valioliigassa, Budnesligassa, La Ligassa sekä Premier Leaguessa. Myös UK & International Racing on varteenotettava vetokohde, jos hevosurheilu kiinnostaa edes jollain tasolla. Ei myöskään sovi unohtaa tennistä, jääkiekkoa tai Amerikkalaista jalkapalloa, sillä ne ovat lähes aina turvallisia vetokohteita kertoimen puolesta.

Live-veto

Live-vedonlyönnissä komeilee suuri määrä live-kohteita, luonnollisesti pääpaino jalkapallossa. Perinteisenä arki-iltana jalkapallossa on 50 live-kohdetta, koripallossa 15, jääkiekossa 10 ja muissa lajeissa 1-5. Vedonlyönnin osio on itsessään selkeä, navigoinnin ollessa helppoa suomalaisille pelaajille - vasemmalla on lajit, live-kohteet on asetelman keskiössä ja vetokupinki on oikealla. Otteluiden suoratoistoa ei ole tarjolla, eli pelaaja joutuu tyytymään virtuaalikentän tuomaan visuaalisuuteen.

 • Vedonlyönnissä pääpaino jalkapallossa
 • Vedonlyöntiasetukset hyvin mukautettavissa
 • Live-vedonlyönnin osio on selkeä

FansBet kokemuksia

Ensisilmäyksellä FansBet tuo heti sporttisen tunnelman, johtuen musta-vihreästä värimaailmasta. Visuaalinen puoli on hyvällä mallilla, eikä teknisessä toimivuudessa tai navigoinnissa ole myöskään valittamista. Miinuspuolena on englanninkielinen käyttöliittymä, joka ei luonnollisesti palvele suomalaisia pelaajia täysin rinnoin. Verovapaat voitot on kuitenkin luvassa, mikä tekee pelaamisesta ja kotiuttamisesta turvallista.

Kotimaisia vetokohteita on vähintäänkin riittävästi, paitsi jos vedonlyöjä on tottunut täyttämään vetokupongin alasarjan otteluilla - kotimaisia aladivareita ei liiemmin ole, joten niitä etsivälle FansBet ei ole paras vaihtoehto. Suomenkielistä asiakaspalvelua ei myöskään ole tarjolla, eli pelaajalla tulee olla englannin kieli hallussa tällä sivustolla. 

Vedonlyöntibonukset on hyviä, ottaen huomioon viikoittain muuttuvat tarjoukset. Luvassa on ilmaisvetoja sekä riskittömiä vetoja, unohtamatta 50% tervetuliaisbonusta. Markkinoiden suurimmat bonukset ei FansBetillä ole, mutta kokonaisuudessaan bonustarjonta on kaikin puolin mallikas paketti.

Voimme turvallisin mielin suositella FansBet -sivustoa suomalaisille vedonlyöjille, edellyttäen englannin kielen taitamista. Lisäksi pelaajalla tulee olla pankki- tai luottokortti, koska tilisiirrolla ei rahaliikennettä voi hoitaa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko FansBet huijausta?
Tarjoaako FansBet veikkausbonuksia?
Onko FansBet -sivustolla lisenssiä?
Voinko tallettaa rahaa suoraan verkkopankista?
Toimiiko FansBet myös mobiililaitteilla?