Veikkausvihjeet 2021 - parhaat vihjeet ilmaiseksi

Veikkausvihjeet ovat halki vedonlyönnin historian kiehtoneet pelaamisesta pitävää kansaa ja suomalaiset eivät ole tässä asiassa koskaan olleet mikään poikkeus. Vedonlyönnissä on kuitenkin tarkoitus voittaa ja on täysin luonnollista ja pelkästään viisasta kuunnella neuvoja mahdollisesti asiaan paremmin perehtyneiltä henkilöiltä. Mahdollisuudet voittoon paranevat ja ei ole mitenkään häpeällistä tunnustaa, jos omat rahkeet tai tiedot eivät riitä ilman apuja voittavaan pelaamiseen.

Veikkausvihjeet Suomessa

Heti kun Suomessa lanseerattiin Pitkäveto 1990 -luvun puolivälin tietämillä, alkoi myös ilmestymään erilaisia vihjepalveluita. Osassa oli taustalla asiantuntevia ihmisiä ja jotkut olivat kuin kenen tahansa kadunmiehen antamia. Yhteistä usealle näistä oli maksullisuus, joistakin vihjeistä joutui maksamaan todella kovia summia ja vihjeitä antava henkilö saattoi olla esimerkiksi reportteri tai entinen urheilija, joilla ei välttämättä ollut minkäänlaista tietoa vedonlyönnin lainalaisuuksista eikä näin ollen myöskään mitään kompetenssia pelata voitollista peliä.

Yleisimmin näihin vihjeisiin pääsi käsiksi soittamalla hyvin kalliiseen maksulliseen puhelinnumeroon ja kuuntelemalla sitten nauhoituksen sieltä, jossa vihjaaja lateli hyvin ohuesti perustellen vinkkinsä tai joskus jopa tyystin ilman perusteluja. Lisäksi vihjepalsta oli usein sanomalehdissä, mutta ne sentään sisältyivät itse sanomalehden hintaan. Urheiluhulluun kansaan, joka oli tottunut urheiluvedonlyönnissä pelkkään vakioveikkaukseen, nämä vihjeet iskivät kuin kuuma veitsi voihin.

Toki veikkausvihjeet vakiotakin koskivat, mutta pitkäveto oli kuitenkin uutta ja ihmeellistä, vaikka vedonlyönti ulkomaille ei siihenkään aikaan mahdotonta ollut.

Veikkausvihjeet Suomessa

Ensinnäkin, meidän antamamme vihjeet ovat aina täysin ilmaisia, eli ei tarvitse pelätä rahojen tuhlaamista pelkkien vihjeiden saamiseen.

Ennen vihjeiden noudattamista on tietysti syytä varmistaa, että vihjeitä antava taho todellakin tietää paljon, tai ainakin selvästi enemmän kuin pelaaja itse, asiasta josta se vihjeitä antaa. Muussa tapauksessahan olisi samanarvoista heittää vetonsa vaikka nopalla, kuin lyödä vetoa epäpätevän vihjaajan vinkkien perusteella.

Tässä artikkelissa käsittelemme esimerkiksi seuraavia aiheita:

 • Mistä tunnistat parhaat vihjeet?
 • Vedonlyöntibonukset ja niiden hyödyntäminen
 • Veikkausvihjeiden analysointi
 • Vinkit ilmaisilla vihjeillä pelaamiseen

Täällä vedonlyontibonukset.comissa vihjeet poikkeavat Suomi-vedonlyönnin sielunmaisemasta monella tavalla. Ensinnäkin, meidän antamamme vihjeet ovat aina täysin ilmaisia, eli ei tarvitse pelätä rahojen tuhlaamista pelkkien vihjeiden saamiseen. Tietenkään maksuttomatkaan vihjeet eivät ole hyödyllisiä, pikemminkin päinvastoin, jos niiden takaa ei löydy mitään tietoa.

Tällä sivustolla analysoimme kuitenkin kaikki kohteet erittäin tarkasti kokeneiden, asiantuntevien ja useisiin lajeihin vuosien ajan perehtyneiden henkilöiden toimesta. Kirjoittajille vedonlyönti on erittäin tuttua ja kertoimien analysointi ja voimasuhteiden arviointi sujuu vakuuttavalla tavalla.

Kirjoittajamme eivät pelkää suositella parhaita vedonlyöntimahdollisuuksia silloinkaan, jos pelikohteessa veikataan jotain muuta kuin perinteistä ottelun voittajaa. Pienimmätkin voimasuhteisiin vaikuttavat yksityiskohdat otetaan huomioon.

22.7.2021
kl.
10.30
Hävitty
Olympialaisten
AH -1,5
Unibet 1,79
21.7.2021
kl.
20:00
Oikein
Mestarien Liiga, toinen karsintakierros
molemmat joukkueet tekevät maalin
Bethard 2,20
19.7.2021
kl.
00.00
Hävitty
CONCACAF Gold Cup, B-lohko
AH +0,5
Bethard 2,03
KATSO KAIKKI VEIKKAUSVIHJEET

Mistä tunnistat parhaat veikkausvihjeet?

Hyvän veikkausvihjeen tulee olla ilmainen, jos vihjaaja on asiantunteva, ei hänen tarvitse kerätä rahaa vihjeistään. Hyvä vihjaaja ei tuhlaa aikaansa hämärämaineisten vedonlyöntisivustojen tutkimiseen, vaan vihjeet koskevat hyvämaineisten ja luotettavien vedon tarjoajien sivustoja.

Hyvissä veikkausvihjeissä on kattavat ja järkeenkäyvät perustelut, syyt vetovalintaan on selitetty ymmärrettävästi ja kyseiset perustelut eivät esimerkiksi liity pelaajien tai joukkueiden kuuluisuuteen tai virheellisiin tilastototeamuksiin (esimerkiksi: "X on hävinnyt niin monta peliä, että pakkohan sen on nyt voittaa"), vaan kertoimia on vertailtu järkevästi sekä voimasuhteita on arvioitu ilman ylimääräisiä tunteita.

Tilastoja on tutkittu tarkasti ja johtopäätökset niistä ovat oikeita. Kaikesta hohkaa asiantunteva ja ammattimaisen oloinen ote asiaan. Parhaat vedonlyöntivihjeet on koostettu ajatuksella ja aikaa säästämättä.

Näin tunnistat parhaat veikkausvihjeet

Historiaa voittavasta
vedonlyönnistä

Kertoimet saatavilla
luotettavilta sivustoilta

Analyyttinen ote datan
hallinnassa

Kokemuspohja

Vedonlyöntibonukset ja niiden hyödyntäminen

Vedonlyöntibonuksista löytyy sivustoltamme erillisiäkin artikkeleita, mutta tässäkin yhteydessä on hyvä mainita, että ne voivat tuoda veikkausvihjeisiin erittäin suurta lisätehoa. Joskus erilaiset veikkausbonukset koskevat vain yhtä tai muutamaa ottelua ja tällöin on erittäin tärkeää, että myös veikkausvihjeitä antava taho osaa vinkata kyseiseen otteluun liittyvästä mehukkaasta lisäkiihokkeesta.

Esimerkiksi ilmaisveto tai riskitön veto johonkin tiettyyn kohteeseen periaatteessa korottaa alkuperäistä kerrointa (koska panos, tai osa panoksesta, on pelaajalle maksuton. Toki huomioiden kulloisenkin bonuksen ehdot) ja tekee kohteesta kuin kohteesta pelaamiskelpoisen, vaikka alkuperäiset kertoimet eivät pelaamista suosisikaan.

Joskus vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kampanjoissaan myös korotettuja kertoimia ja niiden kanssa luonnollisesti mekin pyrimme olemaan hereillä.

Ilmaiset veikkausvihjeet lajeittain

Sivustollamme annetaan vihjeitä moniin lajeihin, alla käydään vain joitakin lävitse, mutta seuraavassa listassa on muitakin lajeja, joihin annamme vihjeitä:

 • Veikkausvihjeet NFL
 • Veikkausvihjeet jääkiekko
 • Veikkausvihjeet jalkapallo
 • Veikkausvihjeet esports
 • Veikkausvihjeet formulat / formula 1 / F1
 • Veikkausvihjeet tennis
 • Veikkausvihjeet hiihto
 • Veikkausvihjeet koripallo
 • Veikkausvihjeet ampumahiihto
 • Veikkausvihjeet lentopallo
 • Veikkausvihjeet pesäpallo
 • Veikkausvihjeet jääpallo
 • Veikkausvihjeet ufc
 • Veikkausvihjeet yleisurheilu

Kuten listastakin näkyy, niin nykyisin vedonlyöntiä on mahdollista harrastaa lähes kaikkiin urheilulajeihin maan ja taivaan välillä. Välillä mahdollista on lyödä vetoa myös urheilun ulkopuolisista tapahtumista. Lajit eroavat sen verran kuitenkin toisistaan, että kaikissa lajeissa ei ole yhtä mielekästä lyödä vetoa samoista asioista ja suosituimmat vedonlyöntikohteet eri lajeissa eroavatkin välillä merkittävästi toisistaan.

Onhan selvää, että jalkapallossa, jossa yhdessä ottelussa on yleensä 0-3-pistesuoritusta on vedonlyönti erilaista kuin koripallossa jossa yhdessä ottelussa pistesuorituksia on kymmeniä tai lentopallossa jossa pelataan erävoitoista ja siten vähemmän pisteitä saanut joukkue voi silti voittaa ottelun.

Onhan selvää, että jalkapallossa, jossa yhdessä ottelussa on yleensä 0-3-pistesuoritusta on vedonlyönti erilaista kuin koripallossa jossa yhdessä ottelussa pistesuorituksia on kymmeniä tai lentopallossa jossa pelataan erävoitoista ja siten vähemmän pisteitä saanut joukkue voi silti voittaa ottelun.

Puhumattakaan sitten nuorison keskuudesta erittäin suositusta E-Sportsista. Seuraavaksi käymme laji lajilta hiukan läpi suosituimpia pelimuotoja:

 • Jalkapallo

  Taas kerran Kuningas Jalkapallo. Urheilumaailman ja siten myös vedonlyönnin maailman ylivoimainen ykkönen millä tahansa mittarilla vertaillen. Yhdessä jalkapallo -ottelussa voi lyödä vetoa lukemattomista eri asioista, vaikka maaleja tuleekin vähän. Voi veikata kulmapotkujen tai rajaheittojen määrää, ensimmäistä vapaapotkua, varoituksia jne. jne.

  Jos kuitenkin haluaa pelata voitokkaasti, niin perinteisen Pitkävedon lisäksi kannattaa kääntää katseensa tasoitusvetoihin. Varsinkin aasialainen tasoitusveto on erittäin suosittua, sillä siinä on mahdollista sopivalla tuloksella voittaa myös osittain, eikä koko potti ole kaikilla tuloksilla pelissä. Varsinkin altavastaajia pelatessa tämä vähentää mukavasti varianssia.

  Jalkapalloa pelataan ympäri vuoden ympäri maailmaa, joten kohteita löytyy aina. Sitä kautta löytyy välillä myös tuottoisia kohteita, joita meidän vihjaajamme yrittävät löytää pelattavaksi.

 • Jääkiekko

  Suomalaisten lempilaji on jääkiekko. Myös tässä lajissa erilaiset tasoitusvedot ovat hyvin suosittuja, toki perinteisen pitkävedon ohella. Jääkiekon tasoitusvedoissa tietenkin tapana oleva maalivahdin poisottaminen lopussa voi tuottaa tasoitusvetoa pelaavalle yhden jos toisenkin harmaan hiuksen. Jääkiekossa tulee paljon jatkoaikoja ja nykysäännöillä ottelut pelataan aina ratkaisuun asti.

  Täten onkin suosittua myös pelata "Moneyline" -muotoa jossa siis veikataan ottelun lopullista voittajaa, eikä ainoastaan varsinaisen peliajan perusteella tulevaa tulosta. Maaleja jääkiekossa tulee hiukan enemmän kuin jalkapallossa, mutta pelit pysyvät silti huippusarjoissa yleensä tasaisina loppuun asti. Hyvätasoisia sarjoja on maailmassa melko paljon ja otteluita niissä pelataan tiuhaan. Suomalaisia tietenkin viehättää, että kotoinen Liigamme on yksi Euroopan parhaista sarjoista.

 • Koripallo

  Koripallo on melkeinpä vedonlyöjän unelma sen pistesuoritusten suuren määrän vuoksi. Kokonaispistemäärät, eli over/under-vedot ovat erittäin suosittuja ja sitten tietysti myös tasoitusvedot. Vedonlyöjän kannalta joukkueiden tasoerolla ei ole oikeastaan väliä sillä hyväkertoimisia ja tasaisia kohteita löytyy koripallosta aina ja yleensä vetonsa tulostakin saa jännittää loppuun asti tilanteiden vaihtuessa jatkuvasti.

  Amerikan Yhdysvalloissa pelattava maailman paras koripalloliiga NBA on käynnissä syksystä kevääseen käytännössä joka yö Suomen aikaa, joten se on varteenotettava vaihtoehto yökyöpeleille, jotka pitävät LIVE -vedonlyönnistä. Tämän lisäksi koripallossa pelataan myös tiuhalla ottelutahdilla erilaisia sarjoja Euroopassa, joten koripallofaneilla riittää kyllä pelattavaa yllin kyllin.

  Tietenkin Euroopan suurimmistakin liigoista tiedon saaminen kotimaan kielellä on melko hankalaa, mutta englanniksi tietoa onkin jo netti väärällään kovimmallekin lajiniilolle.

 • Tennis

  Erittäin suositun tenniksen paras puoli on, että sitä pelataan ympäri vuoden ja aina on jossain turnaus tai turnauksia meneillään, jossa pelataan joka päivä. Tenniksessä pelataan erävoitoista, joten suosituimmat kohteet liittyvätkin yleensä eränumeroihin, sillä ennakkosuosikkien pelkän voiton kertoimet jäävät usein pienehköiksi. Vuoden aikana pelattavat neljä Grand Slam -turnausta, joissa kaikissa on miesten, sekä naisten puolella 127 ottelua ja päälle vielä nelinpelit, takaavat että pelattavaa riittää myös kauden huippuhetkillä.

  Tenniksessä marginaalit ovat kärjen takana monesti pienet ja ottelun sisällä voimasuhteet vaihtelevat jännittävästi. Tämä tekee tenniksessä varsinkin LIVE -vedonlyönnistä erittäin kiehtovaa, tennis -ottelu ei ikinä ratkea ennen voitettua ottelupalloa ja vaikka monissa ajan rajoittamissa lajeissa sanotaan, että kaikki olisi auki loppuvihellykseen asti, niin tenniksessä se pitää oikeasti paikkansa.

  Jarkko Niemisen lopettaminen loi Suomen tennikseen tietynlaisen tyhjiön, mutta viime vuosina sitä on hyvin paikannut nelinpelin puolella Henri Kontinen ja nyt nousua on tekemässä kaksinpelissä Emil Ruusuvuori.

 • NFL

  Amerikkalainen jalkapallo ja varsinkin kauden huipentava Super Bowl ovat varsin suosittuja vedonlyöntikohteita. Hiukan koripallon tapaan over/under -vedonlyönti on suosittua, vaikkakaan pistesuorituksia ei niin paljon tule. Tasoitusvetojen avulla ottelun jännitys on kuitenkin taattu.

  Ehdottoman huonona puolena vedonlyöjän kannalta on lyhyt kausi, runkosarjassa pelataan vain 16 ottelua per joukkue muutaman kuukauden aikana. NFL:n lisäksi maailmalla kyllä pelataan muita sarjoja, Suomessakin, mutta ne eivät juurikaan suuren yleisön mielenkiintoa kerää. NFL:n finaali, eli Super Bowl erikseen houkuttaa myös lajista muuten kiinnostumatonta yleisöä.

  Maailman suurimmaksi yksittäiseksi urheilutapahtumaksikin kutsutun Super Bowlin aikaan onkin järkevää tutkia tarkkaan erilaiset tarjolla olevat bonukset, koska yhtiöt pyrkivät usein kyseisen tapahtuman varjolla hankkimaan uusia asiakkaita ja aktivoimaan vanhoja.

 • Formula 1

  Autourheilun kuninkuusluokka Formula 1 on suomalaisille varsin rakas laji ja luonnollisesti vedonlyönti siitä käy myös vilkkaana. Tässä lajissa suosituimpia vetokohteita ovat tietenkin kärjen järjestykseen liittyvät vedot, eli voittajasta ja esimerkiksi kolmen kärjestä lyötävät vedot. Tämän lisäksi myös head-to-head on varsin suosittu pelimuoto. Siinä siis veikataan kahden tai kolmen kuskin keskinäistä järjestystä kilpailun lopullisissa tuloksissa.

  Yleensä nämä vastakkain asetetut kuskit ovat voimasuhteiltaan melko tasaisia, jotta kohde olisi mahdollisimman mielenkiintoinen. Jännitystä tässä lajissa lisää keskeytyksen mahdollisuus, vedon osuminen ei täten ole ennen ruutulippua mitenkään varmaa, vaikkakaan keskeytyksiä ei nykyisin formuloissa tapahdu läheskään samoissa määrin kuin takavuosina. Suomalaiskuskit Räikkönen ja Bottas tietenkin lisäävät suomalaispelaajien mielenkiintoa sarjaan entisestään.

 • Yleisurheilu

  Yleisurheilussa formuloiden tapaiset head-to-head-vedot ovat myös mahdollisia, mutta kaikkein suosituimpia ovat ihan perinteiset voittajaan ja kilpailujen kärkeen perustuvat vedot. Arvokisojen aikaan erityisen suosittu on pelimuoto jossa arvioidaan useamman eri yleisurheilulajin voittajia. Suomalaisittain jännitystä voittotaisteluun on jo pitkään tuonut ainoastaan miesten keihäänheitto, mutta globaalina lajina muutkin yleisurheilijat ovat Suomessa hyvin tuttuja ja suosittuja.

  Yksi enemmän onnenpeliksi kallistuva muoto on voittotuloksen arvaaminen, tässä pelimuodossa tietenkin jännitystä riittää helposti kilpailujen loppuun asti, kun useamman lajin voittajaa arvioidessa kuponki voi olla roskatavaraa heti ensimmäisen lajin päättyessä.

  Nopeatempoisissa pikajuoksuissa kolmen kärjen veikkaaminen on suosituimpaa, kun taas kenttälajeissa usean eri lajin voittajien veikkaaminen kerää hyviä liikevaihtoja.

 • Hiihto ja ampumahiihto

  Suomen perinteinen menestyslaji hiihto ja viime kausina juuri uransa päättäneen Kaisa Mäkäräisen myötä paljon menestystä niittänyt ampumahiihto ovat perinteisiä vedonlyöntilajeja. Näissä veikataan enimmäkseen kilpailujen voittajia, kahden kärkeä tai kolmen kärkeä. Kilpailujen formaatti antaa kyllä mahdollisuuden head-to-head -peleillekin, mutta näissä lajeissa ne eivät kovin suosittuja ole.

  Ampumahiihtossa dramaattiset vaihdokset kärjessä ovat mahdollisia vielä viimeisellä ampumapaikalla, joten se on erittäin hyvä laji vedonlyönnin jännityksen kannalta. Hiihdossa isot muutokset kesken kisan ovat harvinaisempia varsinkin nykyisin. Vanhan ajan pitkiä väliaikalähtöjä, joissa isoja sijoitusmuutoksia tuli enemmän, harvemmin enää hiihdetään. Maailmancupin ansiosta kisoja on paljon, mutta eniten yleisöä kiinnostaa luonnollisesti arvokisat, joita toki niitäkin on lähes vuosittain.

 • Nyrkkeily ja muut kamppailulajit

  Nyrkkeily ja muut kamppailulajit ovat suosittuja vedonlyöntikohteita ja niillä on pitkät perinteet vedonlyönnissä. Suomessa suosiota keräävät kuitenkin lähinnä erityisen isot ottelut ja tapahtumat.

  Ammattilaisnyrkkeilyn titteliotteluissa otellaan peräti 12 erää ja kun ottelu voi päättyä ennen täyttä aikaa, niin vedonlyöntivaihtoehtoja on useita. Ottelun päättymisajankohtaa voi veikata erän tarkkuudella tai useamman erän tarkkuudella ja perinteisen voittajan veikkaamisen lisäksi voi veikata myös voittotapaa. Usean mahdollisen vetotyypin ansiosta vedonlyöjällä on mahdollisuus päästä hyviin kertoimiin käsiksi ja vedonlyönti lisää jännitystä ottelun reaaliaikaiseen seuraamiseen.

  Usein nyrkkeily- ja UFC -ottelut otellaan Suomen aikaa yöllä, mutta yövirkuille on toki tarjolla usein myös mahdollisuus LIVE-vedonlyöntiin.

 • Esports

  E-Sports, eli e-Urheilu on maailmalla nykyisin erittäin suosittu laji ja Suomessakin nostanut suosiotaan, kun mm. Suomen Yleisradio on näyttänyt lajin kilpailuja ja tietenkin siksi, että suomalaismenestystä on viime aikoina saatu esimerkiksi ENCE -joukkueen toimesta. Kyse on siis kilpapelaamisesta ja lajissa liikkuvat suosion myötä nykyisin hyvin suuret rahat. Onkin luonnollista, että laji on löytänyt paikkansa myös vedonlyönnin maailmasta.

  Pelaajien suosiossa ovat erityisesti head-to-head -vedot ja erilaiset erikoisvedot. Esportsin allahan on useampia eri pelejä javaikka Suomessa yleisön suosiossa onkin lähinnä Counter-Strike, niin läheskään kaikissa peleissä ei kyse ole vastustajajoukkueen ampumisesta vaan joukkoon mahtuu esimerkiksi strategia- ja urheilupelejä. E-sportissa järjestetään paljon turnauksia vuosittain, joten lajista pitävät vedonlyöjät löytävät ympäri vuoden pelattavaa pelilistoilta.

Veikkausvihjeiden analysointi

Jalkapallossa ratkaisee hyvin pitkälti päivän kunto, varsinkin keskikastit ovat kaikissa Euroopan sarjoissa äärimmäisen tasaisia ja sillä ei ole yksittäisen ottelun arvioinnissa juurikaan merkitystä, että mikä joukkue milloinkin sattuu olemaan pari pistettä sarjataulukossa toisen edellä.

Tiimillemme on erittäin tärkeää analysoida kaikki kohteet hyvin tarkasti. Sitä voisi sanoa jopa kunnia-asiaksemme. Asiantuntevat jäsenemme pureutuvat eri lajien kulminaatiopisteisiin ja vertailevat joukkueiden eroja ja kuntokäyriä niin tiheällä kammalla, että vihjeet ovat mahdollisimman tarkkoja ja hyvin perusteltuja. Esimerkiksi jääkiekossa korostuu nykyisin varsinkin tasaisissa peleissä erikoistilanteiden merkitys ja maalivahtipelin taso. Vaikka joukkue olisi tasakentällisin altavastaaja, niin sillä on erinomaisen maalivahdin ja hyvän yli- ja alivoimapelin turvin mainiot mahdollisuudet kääntää ottelu edukseen.

Jalkapallossa ratkaisee hyvin pitkälti päivän kunto, varsinkin keskikastit ovat kaikissa Euroopan sarjoissa äärimmäisen tasaisia ja sillä ei ole yksittäisen ottelun arvioinnissa juurikaan merkitystä, että mikä joukkue milloinkin sattuu olemaan pari pistettä sarjataulukossa toisen edellä.

Isot loukkaantumishuolet avainpelipaikoille voivat myös vaikuttaa ja kotiedun merkitys on eri joukkueilla selvästi eri arvoinen. Tiimimme tutkii jokaisen tulokseen vaikuttavan yksityiskohdan tarkasti ennen kuin valmistaa analyysin ottelusta. Jalkapallo on vähämaalinen laji ja ei pidä aliarvioida hyvin puolustavan altavastaajan mahdollisuuksia pisteisiin, yksi onnekas maali voi tehdä ennakkosuosikin ottelusta erittäin hankalan.

Yleisurheilussa ja hiihdossa voimasuhteet harvoin vaihtelevat dramaattisesti kilpailujen välillä, edellisissä kisoissa kovat ovat yleensä kovia myös seuraavissa. Hiihdossa ja ampumahiihdossa täytyy tietenkin ottaa huomioon eri pituisten matkojen ja hiihdossa myös eri hiihtotyylien vaikutukset. Tiimiltämme ei jää yksityiskohtia huomioimatta kilpailijoiden rasitusten ja aikaisempien otteiden suhteen.

Amerikkalainen jalkapallo on laji jossa yksittäisellä pelaajalla on ehkä suurin merkitys ottelun lopputulokseen, huippupelinrakentaja, quarterback, pystyy voittamaan otteluita muuten melko kehnonkin materiaalin omaavalle joukkueelle. Toisaalta taas, pelinrakentajat ovat erittäin herkkiä kausittaiselle vaihtelulle, ison nimen quarterback saattaa olla heikossa vireessä jolloin joukkueen tulokset kärsivät dramaattisesti. Meidän asiantuntijamme huomaavat tällaiset asiat ja pureutuvat siitä seuraaviin mahdollisiin ylikertoimiin vedonlyönnissä.

Erilaisia vihjeitä, joita sivustomme tarjoaa:

 • Ilmaiset vakioveikkausvihjeet
 • Pitkävetovihjeet
 • Parhaat ilmaiset veikkausvihjeet
 • Ilmaiset 1X2 vihjeet
 • Tulosveto vihjeet

Veikkausvihjeet urheilutapahtumissa

Vetoa lyödessä ja veikkausvihjeitä hyödyntäessä on muutamia asioita, joita on syytä ottaa huomioon. Todennäköisyyksiin ja kertoimiin kannattaa itsekin perehtyä, vaikka sitten pelaisi vain suoraan jossain vihjattuja kohteita. Tämä auttaa ymmärtämään syitä hyvin perusteltuihin vihjeisiin.

 • Kertoimet

  Periaatteessa vedonlyönti on yksinkertaista, pelaajan pitää arvioida todennäköisyydet eri lopputulemille ja sitten vertailla sitä vedonvälittäjän antamiin kertoimiin, jos yksinkertainen matematiikkalasku tuottaa plusmerkkisen tuloksen, niin veto kannattaa lyödä. Vedonvälittäjällä on oma marginaalinsa, joka antaa sille suuren edun ja sen lisäksi kertoimenlaskijoina on alan ammattilaiset, joten vain harvat kohteet ovat pelikelpoisia.

 • Bonukset

  Tätä yhtiön etua pystyy kaventamaan käyttämällä erilaisia bonuksia, joita vedonlyöntiyhtiöt aika ajoin tarjoavat. Erittäin hyviä bonuksia ovat esimerkiksi ilmaisvedot ja riskittömät vedot. Näillä pelaaja pystyy nostamaan pelaamansa kohteen kertoimen huomattavasti suuremmaksi, jopa tuplaamaan sen, jos oma panos on saman suuruinen kuin annettu ilmaisveto tai riskitön veto. Mahdollista on tietysti pelata myös pelkällä bonuksella, eikä omalla rahalla lainkaan, jolloin kyseessä on väistämättäkin ylikerroin.

  Näissä on tärkeää kuitenkin lukea tarkkaan ehdot, jos kierrätysvaatimukset esimerkiksi ovat kohtuuttomat, niin pelaaminen ei välttämättä ole kannattavaa, vaikka riskittömän vedon nostama kerroin olisikin suuri. Joskus yhtiöt tarjoavat myös kohteisiin korotettuja kertoimia, mikäli ehdot eivät ole kohtuuttomat, niin näihin voi suhtautua samalla tavalla kuin tavallisiin kohteisiin. Todennäköisesti kohteesta tulee korotetun kertoimen ansiosta pelaajalle pelikelpoinen.

 • Kohteet

  Kohteella tai pelimuodolla ei muuten ole suurta merkitystä, mutta voittoja tavoitellakseen kannattaa suosia sellaisia kohteita joiden todennäköisyyksistä on mahdollista tehdä arvioita. LIVE-vedossa voi olla ottelun tiimellyksessä houkuttelevaa lyödä vetoa vaikkapa seuraavasta rajaheitosta, joka ratkeaa muutamassa minuutissa, mutta koska sellaisen todennäköisyys on lähes satunnaista, niin vedonlyöntiyhtiön komissioetu syö mahdollisuuden koskaan jäädä voitolle sellaisista vedoista. Jos alistaa vedonlyöntinsä onnenpeliksi, ei voi koskaan jäädä pitkässä juoksussa voitolle.

 • Pelikassa ja sen hallinta

  Pelikassan hallinta on vedonlyöjän ja muutenkin uhkapelurin ehkä tärkein taito. Se kannattaa opetella kerralla kunnolla. Periaate on, että liian suurta osaa pelikassasta ei kannata riskeerata, vaikka kohde olisi kuinka hyvä. Mitään takuuvarmoja voittoja kun ei ole. Mikäli pelikassan hallinta ei ole kunnossa, niin paraskin vedonlyöjä tulee menettämään jossain vaiheessa liian isoja riskejä ottaessaan kaikki rahansa.

  Pelikassan hallinnassa pelaajat käyttävät useimmiten amerikkalaisen matemaatikon John Kellyn johtamaa kaavaa: Panos = (p*k - 1) / (k - 1) tässä p = pelaajan ja k=vedonvälittäjän antama kerroin. Koska tarkkoja todennäköisyyksiä ei paraskaan vedonlyöjä tiedä, niin järkevää on vielä jakaa tämä Kellyn kaavan tuottama tulos niin sanotulla Kelly -jakajalla, joka pienentää pelikassan menettämisen riskiä. Kelly -jakajaa voi vaihdella haluamansa mukaan, mutta parempi aloittaa liian pienellä osuudella pelikassasta, kuin liian suurella.

FAQ & Yhteenveto

Tässä on käyty läpi melko kattavasti asiaa veikkausvihjeistä ja siitä, mitä sivustomme voi tällä osa-alueella tarjota. Meille on tullut paljon kysymyksiä asiasta ja käydään lopuksi muutamia yleisimpiä kysymyksiä lävitse:

Minä haluan vain voittaa rahaa, miksi minun pitäisi tietää mitään vedonlyönnistä?
Voittaako sivustonne vihjeillä varmasti?
En halua menettää kaikkia rahojani, vedonlyönti pelottaa
Mikä laji on tuottoisin vedonlyönnissä?
Jos vetoni menee väärin, niin olenko pelannut huonosti?

Veikkausvihjeet 2021 - parhaat vihjeet ilmaiseksi

Veikkausvihjeet ovat halki vedonlyönnin historian kiehtoneet pelaamisesta pitävää kansaa ja suomalaiset eivät ole tässä asiassa koskaan olleet mikään poikkeus. Vedonlyönnissä on kuitenkin tarkoitus voittaa ja on täysin luonnollista ja pelkästään viisasta kuunnella neuvoja mahdollisesti asiaan paremmin perehtyneiltä henkilöiltä. Mahdollisuudet voittoon paranevat ja ei ole mitenkään häpeällistä tunnustaa, jos omat rahkeet tai tiedot eivät riitä ilman apuja voittavaan pelaamiseen. Ennen vihjeiden noudattamista on tietysti syytä varmistaa, että vihjeitä antava taho todellakin tietää paljon, tai ainakin selvästi enemmän kuin pelaaja itse, asiasta josta se vihjeitä antaa. Muussa tapauksessahan olisi saman arvoista heittää vetonsa vaikka nopalla, kuin lyödä vetoa epäpätevän vihjaajan vinkkien perusteella.

Tässä artikkelissa käsittelemme esimerkiksi seuraavia aiheita:

●       Mistä tunnistat parhaat vihjeet?

●       Vedonlyöntibonukset ja niiden hyödyntäminen  

●       Veikkausvihjeiden analysointi    

●       Vinkit ilmaisilla vihjeillä pelaamiseen

Veikkausvihjeet Suomessa

Heti kun Suomessa lanseerattiin Pitkäveto 1990 -luvun puolivälin tietämillä, alkoi myös ilmestymään erilaisia vihjepalveluita. Osassa oli taustalla asiantuntevia ihmisiä ja jotkut olivat kuin kenen tahansa kadunmiehen antamia. Yhteistä usealle näistä oli maksullisuus, joistakin vihjeistä joutui maksamaan todella kovia summia ja vihjeitä antava henkilö saattoi olla esimerkiksi reportteri tai entinen urheilija, joilla ei välttämättä ollut minkäänlaista tietoa vedonlyönnin lainalaisuuksista eikä näin ollen myöskään mitään kompetenssia pelata voitollista peliä. Yleisimmin näihin vihjeisiin pääsi käsiksi soittamalla hyvin kalliiseen maksulliseen puhelinnumeroon ja kuuntelemalla sitten nauhoituksen sieltä, jossa vihjaaja lateli hyvin ohuesti perustellen vinkkinsä tai joskus jopa tyystin ilman perusteluja. Lisäksi vihjepalsta oli usein sanomalehdissä, mutta ne sentään sisältyivät itse sanomalehden hintaan. Urheiluhulluun kansaan, joka oli tottunut urheiluvedonlyönnissä pelkkään Vakioveikkaukseen, nämä vihjeet iskivät kuin kuuma veitsi voihin. Toki veikkausvihjeet vakiotakin koskivat, mutta pitkäveto oli kuitenkin uutta ja ihmeellistä, vaikka vedonlyönti ulkomaille ei siihenkään aikaan mahdotonta ollut.

Veikkausvihjeet – parhaat ilmaiset veikkausvihjeet

Täällä vedonlyontibonukset.comissa vihjeet poikkeavat Suomi-vedonlyönnin alkuhämärien vihjeistä monella tavalla. Ensinnäkin, meidän antamamme vihjeet ovat aina täysin ilmaisia, eli ei tarvitse pelätä rahojen tuhlaamista pelkkien vihjeiden saamiseen. Tietenkään maksuttomatkaan vihjeet eivät ole hyödyllisiä, pikemminkin päin vastoin, jos niiden takaa ei löydy mitään tietoa. Tällä sivustolla analysoimme kuitenkin kaikki kohteet erittäin tarkasti kokeneiden, asiantuntevien ja useisiin lajeihin vuosien ajan perehtyneiden henkilöiden toimesta. Kirjoittajille vedonlyönti on erittäin tuttua ja kertoimien analysointi ja voimasuhteiden arviointi sujuu vakuuttavalla tavalla. Kirjoittajamme eivät pelkää suositella parhaita vedonlyöntimahdollisuuksia silloinkaan, jos pelikohteessa veikataan jotain muuta kuin perinteistä ottelun voittajaa. Pienimmätkin voimasuhteisiin vaikuttavat yksityiskohdat otetaan huomioon.

Mistä tunnistat parhaat veikkausvihjeet?

Hyvän veikkausvihjeen tulee olla ilmainen, jos vihjaaja on asiantunteva, ei hänen tarvitse kerätä rahaa vihjeistään. Hyvä vihjaaja ei tuhlaa aikaansa hämärämaineisten vedonlyöntisivustojen tutkimiseen, vaan vihjeet koskevat hyvämaineisten ja luotettavien vedon tarjoajien sivustoja. Hyvissä veikkausvihjeissä on kattavat ja järkeenkäyvät perustelut, syyt vetovalintaan on selitetty ymmärrettävästi ja kyseiset perustelut eivät esimerkiksi liity pelaajien tai joukkueiden kuuluisuuteen tai virheellisiin tilastototeamuksiin (esimerkiksi: "X on hävinnyt niin monta peliä, että pakkohan sen on nyt voittaa"), vaan kertoimia on vertailtu järkevästi sekä voimasuhteita on arvioitu ilman ylimääräisiä tunteita. Tilastoja on tutkittu tarkasti ja johtopäätökset niistä ovat oikeita. Kaikesta hohkaa asiantunteva ja ammattimaisen oloinen ote asiaan. Parhaat vedonlyöntivihjeet on koostettu ajatuksella ja aikaa säästämättä.

Vedonlyöntibonukset ja niiden hyödyntäminen

Vedonlyöntibonuksista löytyy sivustoltamme erillisiäkin artikkeleita, mutta tässäkin yhteydessä on hyvä mainita, että ne voivat tuoda veikkausvihjeisiin erittäin suurta lisätehoa. Joskus erilaiset veikkausbonukset koskevat vain yhtä tai muutamaa ottelua ja tällöin on erittäin tärkeää, että myös veikkausvihjeitä antava taho osaa vinkata kyseiseen otteluun liittyvästä mehukkaasta lisäkiihokkeesta. Esimerkiksi ilmaisveto tai riskitön veto johonkin tiettyyn kohteeseen periaatteessa korottaa alkuperäistä kerrointa (koska panos, tai osa panoksesta, on pelaajalle maksuton. Toki huomioiden kulloisenkin bonuksen ehdot) ja tekee kohteesta kuin kohteesta pelaamiskelpoisen, vaikka alkuperäiset kertoimet eivät pelaamista suosisikaan. Joskus vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kampanjoissaan myös korotettuja kertoimia ja niiden kanssa luonnollisesti mekin pyrimme olemaan hereillä.

Olympialaisten
22.7.2021
AH -1,5
Unibet 1,79
Aseta veto
Mestarien Liiga, toinen karsintakierros
21.7.2021
molemmat joukkueet tekevät maalin
Bethard 2,20
Aseta veto
CONCACAF Gold Cup, B-lohko
19.7.2021
AH +0,5
Bethard 2,03
Aseta veto
EM-kisat
3.7.2021
ComeOn 2,10
Aseta veto
KATSO KAIKKI VEIKKAUSVIHJEET

Ilmaiset veikkausvihjeet lajeittain

Sivustollamme annetaan vihjeitä moniin lajeihin, alla käydään vain joitakin lävitse, mutta seuraavassa listassa on muitakin lajeja, joihin annamme vihjeitä:

●             Veikkausvihjeet NFL        

●             Veikkausvihjeet jääkiekko         

●             Veikkausvihjeet jalkapallo         

●             Veikkausvihjeet esports         

●             Veikkausvihjeet formulat / formula 1 / F1          

●             Veikkausvihjeet tennis          

●             Veikkausvihjeet hiihto        

●             Veikkausvihjeet koripallo          

●             Veikkausvihjeet ampumahiihto          

●             Veikkausvihjeet lentopallo         

●             Veikkausvihjeet pesäpallo          

●             Veikkausvihjeet jääpallo          

●             Veikkausvihjeet ufc         

●             Veikkausvihjeet yleisurheilu

Kuten listastakin näkyy, niin nykyisin vedonlyöntiä on mahdollista harrastaa lähes kaikkiin urheilulajeihin maan ja taivaan välillä. Välillä mahdollista on lyödä vetoa myös urheilun ulkopuolisista tapahtumista. Lajit eroavat sen verran kuitenkin toisistaan, että kaikissa lajeissa ei ole yhtä mielekästä lyödä vetoa samoista asioista ja suosituimmat vedonlyöntikohteet eri lajeissa eroavatkin välillä merkittävästi toisistaan. Onhan selvää, että jalkapallossa, jossa yhdessä ottelussa on yleensä 0-3-pistesuoritusta on vedonlyönti erilaista kuin koripallossa jossa yhdessä ottelussa pistesuorituksia on kymmeniä tai lentopallossa jossa pelataan erävoitoista ja siten vähemmän pisteitä saanut joukkue voi silti voittaa ottelun. Puhumattakaan sitten nuorison keskuudesta erittäin suositusta E-Sportsista. Seuraavaksi käymme laji lajilta hiukan läpi suosituimpia pelimuotoja:

Jalkapallo

Taas kerran Kuningas Jalkapallo. Urheilumaailman ja siten myös vedonlyönnin maailman ylivoimainen ykkönen millä tahansa mittarilla vertaillen. Yhdessä jalkapallo -ottelussa voi lyödä vetoa lukemattomista eri asioista, vaikka maaleja tuleekin vähän. Voi veikata kulmapotkujen tai rajaheittojen määrää, ensimmäistä vapaapotkua, varoituksia jne. jne. Jos kuitenkin haluaa pelata voitokkaasti, niin perinteisen Pitkävedon lisäksi kannattaa kääntää katseensa tasoitusvetoihin. Varsinkin aasialainen tasoitusveto on erittäin suosittua, sillä siinä on mahdollista sopivalla tuloksella voittaa myös osittain, eikä koko potti ole kaikilla tuloksilla pelissä. Varsinkin altavastaajia pelatessa tämä vähentää mukavasti varianssia. Jalkapalloa pelataan ympäri vuoden ympäri maailmaa, joten kohteita löytyy aina. Sitä kautta löytyy välillä myös tuottoisia kohteita, joita meidän vihjaajamme yrittävät löytää pelattavaksi.

Jääkiekko

Suomalaisten lempilaji on jääkiekko. Myös tässä lajissa erilaiset tasoitusvedot ovat hyvin suosittuja, toki perinteisen pitkävedon ohella. Jääkiekon tasoitusvedoissa tietenkin tapana oleva maalivahdin poisottaminen lopussa voi tuottaa tasoitusvetoa pelaavalle yhden jos toisenkin harmaan hiuksen. Jääkiekossa tulee paljon jatkoaikoja ja nykysäännöillä ottelut pelataan aina ratkaisuun asti. Täten onkin suosittua myös pelata "Moneyline" -muotoa jossa siis veikataan ottelun lopullista voittajaa, eikä ainoastaan varsinaisen peliajan perusteella tulevaa tulosta. Maaleja jääkiekossa tulee hiukan enemmän kuin jalkapallossa, mutta pelit pysyvät silti huippusarjoissa yleensä tasaisina loppuun asti. Hyvätasoisia sarjoja on maailmassa melko paljon ja otteluita niissä pelataan tiuhaan. Suomalaisia tietenkin viehättää, että kotoinen Liigamme on yksi Euroopan parhaista sarjoista.

Koripallo

Koripallo on melkeinpä vedonlyöjän unelma sen pistesuoritusten suuren määrän vuoksi. Kokonaispistemäärät, eli over/under-vedot ovat erittäin suosittuja ja sitten tietysti myös tasoitusvedot. Vedonlyöjän kannalta joukkueiden tasoerolla ei ole oikeastaan väliä sillä hyväkertoimisia ja tasaisia kohteita löytyy koripallosta aina ja yleensä vetonsa tulostakin saa jännittää loppuun asti tilanteiden vaihtuessa jatkuvasti. Amerikan Yhdysvalloissa pelattava maailman paras koripalloliiga NBA on käynnissä syksystä kevääseen käytännössä joka yö Suomen aikaa, joten se on varteenotettava vaihtoehto yökyöpeleille, jotka pitävät LIVE -vedonlyönnistä. Tämän lisäksi koripallossa pelataan myös tiuhalla ottelutahdilla erilaisia sarjoja Euroopassa, joten koripallofaneilla riittää kyllä pelattavaa yllin kyllin. Tietenkin Euroopan suurimmistakin liigoista tiedon saaminen kotimaan kielellä on melko hankalaa, mutta englanniksi tietoa onkin jo netti väärällään kovimmallekin lajiniilolle.

Tennis

Erittäin suositun tenniksen paras puoli on, että sitä pelataan ympäri vuoden ja aina on jossain turnaus tai turnauksia meneillään, jossa pelataan joka päivä. Tenniksessä pelataan erävoitoista, joten suosituimmat kohteet liittyvätkin yleensä eränumeroihin, sillä ennakkosuosikkien pelkän voiton kertoimet jäävät usein pienehköiksi. Vuoden aikana pelattavat neljä Grand Slam -turnausta, joissa kaikissa on miesten, sekä naisten puolella 127 ottelua ja päälle vielä nelinpelit, takaavat että pelattavaa riittää myös kauden huippuhetkillä. Tenniksessä marginaalit ovat kärjen takana monesti pienet ja ottelun sisällä voimasuhteet vaihtelevat jännittävästi. Tämä tekee tenniksessä varsinkin LIVE -vedonlyönnistä erittäin kiehtovaa, tennis -ottelu ei ikinä ratkea ennen voitettua ottelupalloa ja vaikka monissa ajan rajoittamissa lajeissa sanotaan, että kaikki olisi auki loppuvihellykseen asti, niin tenniksessä se pitää oikeasti paikkansa. Jarkko Niemisen lopettaminen loi Suomen tennikseen tietynlaisen tyhjiön, mutta viime vuosina sitä on hyvin paikannut nelinpelin puolella Henri Kontinen ja nyt nousua on tekemässä kaksinpelissä Emil Ruusuvuori.

NFL

Amerikkalainen jalkapallo ja varsinkin kauden huipentava Super Bowl ovat varsin suosittuja vedonlyöntikohteita. Hiukan koripallon tapaan over/under -vedonlyönti on suosittua, vaikkakaan pistesuorituksia ei niin paljon tule. Tasoitusvetojen avulla ottelun jännitys on kuitenkin taattu. Ehdottoman huonona puolena vedonlyöjän kannalta on lyhyt kausi, runkosarjassa pelataan vain 16 ottelua per joukkue muutaman kuukauden aikana. NFL:n lisäksi maailmalla kyllä pelataan muita sarjoja, Suomessakin, mutta ne eivät juurikaan suuren yleisön mielenkiintoa kerää. NFL:n finaali, eli Super Bowl erikseen houkuttaa myös lajista muuten kiinnostumatonta yleisöä. Maailman suurimmaksi yksittäiseksi urheilutapahtumaksikin kutsutun Super Bowlin aikaan onkin järkevää tutkia tarkkaan erilaiset tarjolla olevat bonukset, koska yhtiöt pyrkivät usein kyseisen tapahtuman varjolla hankkimaan uusia asiakkaita ja aktivoimaan vanhoja.

Formula 1

Autourheilun kuninkuusluokka Formula 1 on suomalaisille varsin rakas lajija luonnollisesti vedonlyönti siitä käy myös vilkkaana. Tässä lajissa suosituimpia vetokohteita ovat tietenkin kärjen järjestykseen liittyvät vedot, eli voittajasta ja esimerkiksi kolmen kärjestä lyötävät vedot. Tämän lisäksimyös head-to-head on varsin suosittu pelimuoto. Siinä siis veikataan kahden tai kolmen kuskin keskinäistä järjestystä kilpailun lopullisissa tuloksissa. Yleensä nämä vastakkain asetetut kuskit ovat voimasuhteiltaan melko tasaisia, jotta kohde olisi mahdollisimman mielenkiintoinen. Jännitystä tässä lajissa lisää keskeytyksen mahdollisuus, vedon osuminen ei täten ole ennen ruutulippua mitenkään varmaa, vaikkakaan keskeytyksiä ei nykyisin formuloissa tapahdu läheskään samoissa määrin kuin takavuosina. Suomalaiskuskit Räikkönen ja Bottas tietenkin lisäävät suomalaispelaajien mielenkiintoa sarjaan entisestään.

Yleisurheilu

Yleisurheilussa formuloiden tapaiset head-to-head-vedot ovat myös mahdollisia, mutta kaikkein suosituimpia ovat ihan perinteiset voittajaan ja kilpailujen kärkeen perustuvat vedot. Arvokisojen aikaan erityisen suosittu on pelimuoto jossa arvioidaan useamman eri yleisurheilulajin voittajia. Suomalaisittain jännitystä voittotaisteluun on jo pitkään tuonut ainoastaan miesten keihäänheitto, mutta globaalina lajina muutkin yleisurheilijat ovat Suomessa hyvin tuttuja ja suosittuja. Yksi enemmän onnenpeliksi kallistuva muoto on voittotuloksen arvaaminen, tässä pelimuodossa tietenkin jännitystä riittää helposti kilpailujen loppuun asti, kun useamman lajin voittajaa arvioidessa kuponki voi olla roskatavaraa heti ensimmäisen lajin päättyessä. Nopeatempoisissa pikajuoksuissa kolmen kärjen veikkaaminen on suosituimpaa, kun taas kenttälajeissa usean eri lajin voittajien veikkaaminen kerää hyviä liikevaihtoja.

Hiihto ja ampumahiihto

Suomen perinteinen menestyslaji hiihto ja viime kausina juuri uransa päättäneen Kaisa Mäkäräisen myötä paljon menestystä niittänyt ampumahiihto ovat perinteisiä vedonlyöntilajeja. Näissä veikataan enimmäkseen kilpailujen voittajia, kahden kärkeä tai kolmen kärkeä. Kilpailujen formaatti antaa kyllä mahdollisuuden head-to-head -peleillekin, mutta näissä lajeissa ne eivät kovin suosittuja ole. Ampumahiihtossa dramaattiset vaihdokset kärjessä ovat mahdollisia vielä viimeisellä ampumapaikalla, joten se on erittäin hyvä laji vedonlyönnin jännityksen kannalta. Hiihdossa isot muutokset kesken kisan ovat harvinaisempia varsinkin nykyisin. Vanhan ajan pitkiä väliaikalähtöjä, joissa isoja sijoitusmuutoksia tuli enemmän, harvemmin enää hiihdetään. Maailmancupin ansiosta kisoja on paljon, mutta eniten yleisöä kiinnostaa luonnollisesti arvokisat, joita toki niitäkin on lähes vuosittain.

Nyrkkeily ja muut kamppailulajit

Nyrkkeily ja muut kamppailulajit ovat suosittuja vedonlyöntikohteita ja niillä on pitkät perinteet vedonlyönnissä. Suomessa suosiota keräävät kuitenkin lähinnä erityisen isot ottelut ja tapahtumat. Ammattilaisnyrkkeilyn titteliotteluissa otellaan peräti 12 erää ja kun ottelu voi päättyä ennen täyttä aikaa, niin vedonlyöntivaihtoehtoja on useita. Ottelun päättymisajankohtaa voi veikata erän tarkkuudella tai useamman erän tarkkuudella ja perinteisen voittajan veikkaamisen lisäksi voi veikata myös voittotapaa. Usean mahdollisen vetotyypin ansiosta vedonlyöjällä on mahdollisuus päästä hyviin kertoimiin käsiksi ja vedonlyönti lisää jännitystä ottelun reaaliaikaiseen seuraamiseen. Usein nyrkkeily- ja UFC -ottelut otellaan Suomen aikaa yöllä, mutta yövirkuille on toki tarjolla usein myös mahdollisuus LIVE-vedonlyöntiin.

E-sports

E-Sports, eli e-Urheilu on maailmalla nykyisin erittäin suosittu laji ja Suomessakin nostanut suosiotaan, kun mm. Suomen Yleisradio on näyttänyt lajin kilpailuja ja tietenkin siksi, että suomalaismenestystä on viime aikoina saatu esimerkiksi ENCE -joukkueen toimesta. Kyse on siis kilpapelaamisesta ja lajissa liikkuvat suosion myötä nykyisin hyvin suuret rahat. Onkin luonnollista, että laji on löytänyt paikkansa myös vedonlyönnin maailmasta. Pelaajien suosiossa ovat erityisesti head-to-head -vedot ja erilaiset erikoisvedot. Esportsin allahan on useampia eri pelejä javaikka Suomessa yleisön suosiossa onkin lähinnä Counter-Strike, niin läheskään kaikissa peleissä ei kyse ole vastustajajoukkueen ampumisesta vaan joukkoon mahtuu esimerkiksi strategia- ja urheilupelejä. E-sportissa järjestetään paljon turnauksia vuosittain, joten lajista pitävät vedonlyöjät löytävät ympäri vuoden pelattavaa pelilistoilta.

Veikkausvihjeiden analysointi

Tiimillemme on erittäin tärkeää analysoida kaikki kohteet hyvin tarkasti. Sitä voisi sanoa jopa kunnia-asiaksemme. Asiantuntevat jäsenemme pureutuvat eri lajien kulminaatiopisteisiin ja vertailevat joukkueiden eroja ja kuntokäyriä niin tiheällä kammalla, että vihjeet ovat mahdollisimman tarkkoja ja hyvin perusteltuja. Esimerkiksi jääkiekossa korostuu nykyisin varsinkin tasaisissa peleissä erikoistilanteiden merkitys ja maalivahtipelin taso. Vaikka joukkue olisi tasakentällisin altavastaaja, niin sillä on erinomaisen maalivahdin ja hyvän yli- ja alivoimapelin turvin mainiot mahdollisuudet kääntää ottelu edukseen.

Jalkapallossa ratkaisee hyvin pitkälti päivän kunto, varsinkin keskikastit ovat kaikissa Euroopan sarjoissa äärimmäisen tasaisia ja sillä ei ole yksittäisen ottelun arvioinnissa juurikaan merkitystä, että mikä joukkue milloinkin sattuu olemaan pari pistettä sarjataulukossa toisen edellä. Isot loukkaantumishuolet avainpelipaikoille voivat myös vaikuttaa ja kotiedun merkitys on eri joukkueilla selvästi eri arvoinen. Tiimimme tutkii jokaisen tulokseen vaikuttavan yksityiskohdan tarkasti ennen kuin valmistaa analyysin ottelusta. Jalkapallo on vähämaalinen laji ja ei pidä aliarvioida hyvin puolustavan altavastaajan mahdollisuuksia pisteisiin, yksi onnekas maali voi tehdä ennakkosuosikin ottelusta erittäin hankalan.

Yleisurheilussa ja hiihdossa voimasuhteet harvoin vaihtelevat dramaattisesti kilpailujen välillä, edellisissä kisoissa kovat ovat yleensä kovia myös seuraavissa. Hiihdossa ja ampumahiihdossa täytyy tietenkin ottaa huomioon eri pituisten matkojen ja hiihdossa myös eri hiihtotyylien vaikutukset. Tiimiltämme ei jää yksityiskohtia huomioimatta kilpailijoiden rasitusten ja aikaisempien otteiden suhteen.

Amerikkalainen jalkapallo on laji jossa yksittäisellä pelaajalla on ehkä suurin merkitys ottelun lopputulokseen, huippupelinrakentaja, quarterback, pystyy voittamaan otteluita muuten melko kehnonkin materiaalin omaavalle joukkueelle. Toisaalta taas, pelinrakentajat ovat erittäin herkkiä kausittaiselle vaihtelulle, ison nimen quarterback saattaa olla heikossa vireessä jolloin joukkueen tulokset kärsivät dramaattisesti. Meidän asiantuntijamme huomaavat tällaiset asiat ja pureutuvat siitä seuraaviin mahdollisiin ylikertoimiin vedonlyönnissä.

Erilaisia vihjeitä, joita sivustomme tarjoaa:

●                 Ilmaiset vakioveikkausvihjeet          

●                 Pitkävetovihjeet          

●                 Parhaat ilmaiset veikkausvihjeet          

●                 Ilmaiset 1X2 vihjeet          

●                 Ilmaisia pitkävetovihjeitä          

●                 Tulosveto vihjeet

Veikkausvihjeet urheilutapahtumissa

Isommat urheilutapahtumat, kuten vaikkapa jääkiekon, koripallon tai jalkapallon MM -kisat, eroavat kansallisista sarjoista dramaattisesti. Panokset ovat kovempia kuin tavallisissa sarjapeleissä ja joukkueet eivät ole niin tuttuja toisilleen, koska sen sijaan, että viettäisivät koko vuoden yhdessä, ne on koottu vain kyseiseen turnaukseen. Tällaisissa turnauksissa epäonnistumisen ja menestyksen välillä saattaa olla yhdessä ottelussa onnistuminen ja siinä saatetaan tarvita eri tyyppisiä pelaajia kuin pitkässä sarjassa menestymiseen. Esimerkiksi jalkapallon arvokisoissa rangaistuspotkuekspertti saattaa olla kullan arvoinen. Maajoukkueista puhuttaessa ei kuntopuntareilla ole niinkään merkitystä arvokisojen koittaessa, kun edelliset tosipelit on mahdollisesti pelattu edellisen vuoden puolella ja sen jälkeen ainoastaan harjoituspelejä joissa kukin joukkue on kokeillut erilaisia asioita ja pelaajakoostumuksia, eikä niinkään pelanneet tuloksesta.

Tiimimme tutkii joukkueiden materiaaleja isossa turnauksessa tarkasti ja pohtii eri pelaajien soveltuvuuksia toisten kanssa pelaamiseen, aiemmista arvoturnauksista saa hyvin osviittaa, yksittäisistä karsintapeleistäkin jonkun verran, mutta ilmapiiri arvokisoissa on tiiviimmän tahdinkin vuoksi sen verran erilainen, että pelkät karsintapelit eivät välttämättä kaikkea kerro. Materiaalia tutkiessa on hyvä huomioida pelaajien pelipaikat, jos joukkueella on kaksi maailman huippuihin kuuluvaa pelaajaa samalla pelipaikalla, niin yleensä toinen joutuu pelaamaan vieraalla pelipaikalla jolla ei välttämättä ole läheskään yhtä kova tekijä kuin seurajoukkueessaan on.

Vinkit ilmaisilla veikkausvihjeillä pelaamiseen

Vetoa lyödessä ja veikkausvihjeitä hyödyntäessä on muutamia asioita, joita on syytä ottaa huomioon. Todennäköisyyksiin ja kertoimiin kannattaa itsekin perehtyä, vaikka sitten pelaisi vain suoraan jossain vihjattuja kohteita. Tämä auttaa ymmärtämään syitä hyvin perusteltuihin vihjeisiin.

Kertoimet

Periaatteessa vedonlyönti on yksinkertaista, pelaajan pitää arvioida todennäköisyydet eri lopputulemille ja sitten vertailla sitä vedonvälittäjän antamiin kertoimiin, jos yksinkertainen matematiikkalasku tuottaa plusmerkkisen tuloksen, niin veto kannattaa lyödä. Vedonvälittäjällä on oma marginaalinsa, joka antaa sille suuren edun ja sen lisäksi kertoimenlaskijoina on alan ammattilaiset, joten vain harvat kohteet ovat pelikelpoisia.

Bonukset

Tätä yhtiön etua pystyy kaventamaan käyttämällä erilaisia bonuksia, joita vedonlyöntiyhtiöt aika ajoin tarjoavat. Erittäin hyviä bonuksia ovat esimerkiksi ilmaisvedot ja riskittömät vedot. Näillä pelaaja pystyy nostamaan pelaamansa kohteen kertoimen huomattavasti suuremmaksi, jopa tuplaamaan sen, jos oma panos on saman suuruinen kuin annettu ilmaisveto tai riskitön veto. Mahdollista on tietysti pelata myös pelkällä bonuksella, eikä omalla rahalla lainkaan, jolloin kyseessä on väistämättäkin ylikerroin. Näissä on tärkeää kuitenkin lukea tarkkaan ehdot, jos kierrätysvaatimukset esimerkiksi ovat kohtuuttomat, niin pelaaminen ei välttämättä ole kannattavaa, vaikka riskittömän vedon nostama kerroin olisikin suuri. Joskus yhtiöt tarjoavat myös kohteisiin korotettuja kertoimia, mikäli ehdot eivät ole kohtuuttomat, niin näihin voi suhtautua samalla tavalla kuin tavallisiin kohteisiin. Todennäköisesti kohteesta tulee korotetun kertoimen ansiosta pelaajalle pelikelpoinen.

Kohteet

Kohteella tai pelimuodolla ei muuten ole suurta merkitystä, mutta voittoja tavoitellakseen kannattaa suosia sellaisia kohteita joiden todennäköisyyksistä on mahdollista tehdä arvioita. LIVE-vedossa voi olla ottelun tiimellyksessä houkuttelevaa lyödä vetoa vaikkapa seuraavasta rajaheitosta, joka ratkeaa muutamassa minuutissa, mutta koska sellaisen todennäköisyys on lähes satunnaista, niin vedonlyöntiyhtiön komissioetu syö mahdollisuuden koskaan jäädä voitolle sellaisista vedoista. Jos alistaa vedonlyöntinsä onnenpeliksi, ei voi koskaan jäädä pitkässä juoksussa voitolle.

Pelikassa ja sen hallinta

Pelikassan hallinta on vedonlyöjän ja muutenkin uhkapelurin ehkä tärkein taito. Se kannattaa opetella kerralla kunnolla. Periaate on, että liian suurta osaa pelikassasta ei kannata riskeerata, vaikka kohde olisi kuinka hyvä. Mitään takuuvarmoja voittoja kun ei ole. Mikäli pelikassan hallinta ei ole kunnossa, niin paraskin vedonlyöjä tulee menettämään jossain vaiheessa liian isoja riskejä ottaessaan kaikki rahansa. Pelikassan hallinnassa pelaajat käyttävät useimmiten amerikkalaisen matemaatikon John Kellyn johtamaa kaavaa: Panos = (p*k - 1) / (k - 1) tässä p = pelaajan ja k=vedonvälittäjän antama kerroin. Koska tarkkoja todennäköisyyksiä ei paraskaan vedonlyöjä tiedä, niin järkevää on vielä jakaa tämä Kellyn kaavan tuottama tulos niin sanotulla Kelly -jakajalla, joka pienentää pelikassan menettämisen riskiä. Kelly -jakajaa voi vaihdella haluamansa mukaan, mutta parempi aloittaa liian pienellä osuudella pelikassasta, kuin liian suurella.

FAQ & Yhteenveto

Tässä on käyty läpi melko kattavasti asiaa veikkausvihjeistä ja siitä, mitä sivustomme voi tällä osa-alueella tarjota. Meille on tullut paljon kysymyksiä asiasta ja käydään lopuksi muutamia yleisimpiä kysymyksiä lävitse:

>Minä haluan vain voittaa rahaa, miksi minun pitäisi tietää mitään vedonlyönnistä?

>Hyvä kysymys. Mikään pakkohan ei ole tietää vedonlyönnistä, todennäköisyyksistä tai kertoimista voittaakseen, jos hyödyntää muiden vihjeitä. Tiettyjen perusasioiden oppiminen kuitenkin auttaa tunnistamaan itse tilanteita, joissa vihje ei ole onnistunut tai luotettava. Vaikka meidän tiimimme on erittäin asiantunteva ja tutkii kohteet tarkkaan, niin kukaan ei ole täydellinen. Sokea luottaminen ei ole koskaan järkevää.

>Voittaako sivustonne vihjeillä varmasti?

>Kukaan ei voi taata voittoa vedonlyönnissä, muuttujia on erittäin paljon ja vasta erittäin pitkä juoksu paljastaa kunkin pelaajan taidot. Sen voimme sen sijaan taata, että tiimimme tekee kaikkensa ja kääntää kuvaannollisesti jokaisen kiven arvioidessaan eri kohteiden voimasuhteita ja vertaillessaan niitä vedonlyöntiyhtiön tarjoamiin kertoimiin.

>En halua menettää kaikkia rahojani, vedonlyönti pelottaa

>Viimeisessä kappaleessa kävimme läpi vedonlyöjän tärkeimmän työkalun, eli pelikassan ja sen hallinnan. Kaikkeen pelaamiseen liittyy riski ja siksi pelikassasta ei pidä uhrata kerralla koskaan enempää kuin pieni osa. Kenenkään pelaajan ei pidä riskeerata enempää rahaa kuin hyvillä mielin on mahdollista hävitä.

>Mikä laji on tuottoisin vedonlyönnissä?

>Mikään yksittäinen laji ei välttämättä ole tuottoisin, mutta parhaat mahdollisuudet vedonvälittäjän arvioiden voittamiseen on sellaisissa sarjoissa, joista pelaaja itse tietää paljon, mutta vedonvälittäjälle ne ovat tuntemattomampia. Vedonvälittäjän tarjoama palautusprosentti on samankaltainen lajista riippumatta.

>Jos vetoni menee väärin, niin olenko pelannut huonosti?

>Et välttämättä, mikään ei ole varmaa ja pelaaja voi hävitä vedon, vaikka se olisi kuinka hyvä. Tätä voi demonstroida mielessään vaikka lantinheitolla, jos joku tarjoaa sinulle 3 euroa 1 euron panoksella oikeasta lantin puolen arvaamisesta, mutta arvaat väärin, niin olet tehnyt hyvän vedon, vaikka hävisit 1 euron. Täsmälleen samalla periaatteella toimii urheiluvedonlyönti, joskin tarkkoja todennäköisyyksiä ei kukaan tiedä toisin kuin lantinheitossa. Ainoastaan valistuneita arvioita pystyy tekemään ja vain pitkät vedonlyöntihistoriatilastot osoittavat, kuinka tarkkoja kunkin valistuneet arviot ovat olleet.

Uutiset

Urheilumaailma on täynnä jännittäviä tapahtumia useiden eri lajien parissa. Vedonlyontibonukset.com tarjoaa pelaajille parhaat bonukset sekä ilmaisvedot, mutta jakaa myös uutisia urheilumaailman eri käänteisiin liittyen.

Tältä sivulta löydät kootusti kaikki uutisartikkelimme aina formuloista hiihtoon sekä e-urheiluun saakka, joissa syvennytään monipuolisesti eri lajien toimintaan, käsitellään kertoimia sekä jaetaan taatusti toimivia vihjeitä vedonlyöntiin. Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokenut konkari urheilun saralla, tarjoaa uutisosiomme mielenkiintoista sekä hyödyllistä luettavaa viikoittain! Tervetuloa viihtymään!

Tokion Olympialaiset 2021 | Jalkapallo | Lue tästä ennakko!
Tokion Olympialaiset ovat huikea tapahtuma, jossa myös jalkapallo näyttelee suurta roolia. Tsekkaa ennakko ja nappaa ilmaiset jalkapallo vihjeet talteen!
LUE UUTINEN
EM-finaali 2021 | Englanti vs Italia | EM-kisat, 11.7.2021
Futiksen arvokisat ovat tulossa päätökseen, enää finaali pelaamatta! Wembleyn finaalissa kohtaavat Englanti vs Italia. Lue finaalin ennakko tästä.
LUE UUTINEN
EM-kisojen välierät selvillä | EURO2020 | Ketä voittaa?
Huippujännittävä EURO2020 -turnaus saa kohta arvoisena päätöksen. Neljän parhaan joukossa ovat: Italia, Espanja, Tanska, Englanti - ketä voittaa?!
LUE UUTINEN
Jalkapallon EM kisat 2021 | Lohko F - ennakko | Lue lisää
Jalkapallon EM kisat 2021 - jokaisen futisromantikon pitkään ja hartaasti odottama hetki on vihdoin täällä! Lue lohkovaiheen ennakot klikkaamalla tästä.
LUE UUTINEN
Jalkapallon EM kisat 2021 | Lohko E - ennakko | Lue lisää
Jalkapallon EM kisat 2021 - jokaisen futisromantikon pitkään ja hartaasti odottama hetki on vihdoin täällä! Lue lohkovaiheen ennakot klikkaamalla tästä.
LUE UUTINEN
Jalkapallon EM kisat 2021 | Lohko D - ennakko | Lue lisää
Jalkapallon EM kisat 2021 - jokaisen futisromantikon pitkään ja hartaasti odottama hetki on vihdoin täällä! Lue lohkovaiheen ennakot klikkaamalla tästä.
LUE UUTINEN