NFC-divisioonien voitot ja suorat Playoffpaikat ovat jaossa

  • NFC North

Divisioonan kärkijoukkue on tällä hetkellä Green Bay Packers (7-2) ja vahvan alkukauden jälkeen lähin uhkaaja on kahden voiton päässä oleva Chicago Bears (5-5). Bears on näyttänyt edellisillä kierroksilla täysin vastaantulijoilta hyökkäyksen osalta ja valitettavasti kiven kova puolustus ei riitä kantamaan joukkuetta playoffeihin tällä kaudella. Minnesota Vikings (4-5) pelaa tällä hetkellä parasta jalkapalloa koko divisioonassa ja tulee nousemaan vielä lähelle Green Bayn ykkössijaa, mutta kolmen voiton ero on liian iso kurottavaksi Green Bayn kaltaista joukkuetta vastaan. Divisioona Green Bayn takana on täysin auki ja mahdollisesta Wild Card paikasta tullaan käymään tiukka taistelu.

Divisioonan voittaja: Green Bay Packers 12-4 recordilla.

  • NFC East

Tällä kaudella käsissämme on heikoin divisioona vuosiin koko NFL:ssä, kun kärkijoukkue on Philadelphia Eagles statseilla 3-5-1. Giants on myös kolmessa voitossa, seuraavana Washington ja Dallas kahdella voitolla. Joukkueiden pelaaminen on ollut aivan järkyttävän huonoa ja tästä porukasta yksikään ei ansaitse playoff paikkaa, mutta voittajalle se on valitettavasti annettava. Jokaisella joukkueella on mahdollisuus vielä lunastaa suora playoff paikka, mutta uskon joukkueeseen mihin ei ole loukkaantumiset iskeneet eli New York Giants. HC Joe Judge on pitänyt joukkueensa lähes kaikissa peleissä loppuun asti mukana ja heidän peliesityksistänsä löytyy positiivista viikosta toiseen.

Divisioonan voittaja: New York Giants 7-9 recordilla.

NFC-divisioonien voitot ja suorat Playoffpaikat ovat jaossa
  • NFC South

NFC South on kahden joukkueen kauppa, kun kärkipaikkaa pitää recordilla 7-2 New Orleans Saints. Yhtä monta voittoa on myös Tampa Bay Buccaneerssilla (7-3) ja heidän takanaan kolmessa voitossa majailevat Carolina Panthers sekä Atlanta Falcons. Saints voitti molemmat kohtaamiset Tampa Baytä vastaan, mutta heikko alkukausi on syynä miksi molemmilla joukkueilla yhtä monta voittoa. Saints on pelannut 9 ottelua eli yhden vähemmän kuin Buccaneers ja katsoessani otteluohjelmaa, niin Saintsilla hieman helpompi urakka edessä kuin Tampa Baylla. Ainoana uhkana on Drew Breesin loukkaantuminen minkä takia hän on tod.näk. sivussa seuraavasta pelistä ja aloittavana pelinrakentajana on Jameis Winston.

Divisioonan voittaja: New Orleans Saints 12-4 recordilla.

  • NFC West

Sokerina pohjalla on koko liigan huikein divisioona, kun kärkipaikan jakavat kolme joukkuetta statseilla 6-3. Arizona Cardinals, Seattle Seahawks & Los Angeles Rams ovat tällä kaudella jokainen näyttänyt miksi heidän tulisi voittaa divisioonansa. Ramsseilla on selkeästi kovin puolustus näistä kolmesta ja se antaa heille hieman etua loppukautta ajatellen. Arizonan hyökkäys on kokonaisuutena paras eli kun katsomme miten he liikuttavat palloa juosten sekä heittäen. Seattlella on edessään helpoin otteluohjelma mikä antaa heille mahdollisuuden kerätä tarpeeksi voittoja ensimmäiseen sijaan vaikkakin heidän puolustuksensa on ollut yksi liigan heikoimmista tällä kaudella.

Divisioonan voittaja: Los Angeles Rams 12-4 recordilla.

LUE KAIKKI UUTISET