BLAST Premier Global Final 2020 - Ennakko

Vuosi 2021 alkaa kuten 2020 loppui. Isoon tier-1 turnaukseen, jossa pelaavat maailman parhaat joukkueet ja joka pelataan netissä.
BLASTin finaalit ovat jo siitä massiiviset, että palkintopotissa on 1 000 000$ vaikkakin turnaus ja se on osaturnaukset on pelattu kokonaan netissä. 

Käydään läpi ensimmäisen kierroksen match-upit.

Astralis - EVIL Geniuses

EG:n viimeisin eurooppa reissu meni niin penkin alle kuin vain olla ja saattaa. Eikä tämänkertainen visiitti näytä alkavan sen lupaavammin kun vastaan asettuu Tanskan ylpeys ja maailman kärkijoukkue Astralis. Gla1ven joukot ovat vuodesta toiseen vahvoja, eikä suurempia slumppeja ole koko joukkueen olemassaolon aikana ollut. 

Joukkue on henkisesti maailman vahvin joukkue. EG taasen on täysin päinvastainen. Mentaalijoukkue, joka elää ja hengittää momentumista. Viime vuonna joukkueet eivät kohdanneet kertaakaan mutta nykykunnon mukaan on vaikea nähdä EG:n nappaavan edes yhtä karttaa. Astralis on koko turnauksen ennakkosuosikki Vitalityn kanssa.

BLAST Premier Global Final 2020 - Ennakko

G2 - Furia

Kokoonpanoaan juuri viime aikoina muuttaneet eurooppalainen G2 ja brasilialainen Furia ovat mielenkiintoisten aikojen edessä. G2 tapauksessa NiKon hankkimiseen paloi niin käsittämätön määrä rahaa (spekulaatioina on, että buyout olisi ollut yli 1M$), että tulosta pitää alkaa tulemaan suhteellisen nopeasti. Alku oli lupaava, sen jälkeen haettiin hieman learning curvee, mutta nyt on saatu aikaa reenata. 

Furia taasen joutui luopumaan tähti AWP-Pelaajastaan HEN1:stä kun tämä halusi pelata kaksoisveljensä LUCAS1:n kanssa. Tilalle tuli Triumphista junior, mutta tässä turnauksessa AWP-Pelaajan roolia pelaa Furian akatemia joukkueesta nostettu kokematon 20-vuotias Lucas “honda” Cano. 

Uusien joukkueiden kohtaaminen, joiden voimatasot olivat ennen muutoksia hyvinkin samantasoiset. G2 lähtee silti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

Vitality - Complexity

Kaksi äärettömän hienoa organisaatiota kohtaavat. Ranskalainen Vitality ja eurooppalainen Complexity. Juggernaut on ollut isoissa ongelmissa sen jälkeen kun oBo päätti lähteä tiimistä ja palata yhdysvaltoihin. Tilalle löydettiinkin todella hyvä pelaaja tilalle: Justin “jks” Savage. Mutta tämän jälkeen heidän AWP-Pelaaja “poizon” joutuikin sairaslomalle ja tilalle ei yksinkertaisesti ole löydetty ketään tarpeeksi vahvaa. Nyt vastaan asettuukin sitten äärettömän kovassa vireessä oleva Vitality. coLilla AWP-pelaajan roolia tulee turnauksessa vetämään Tanskalainen floppi “JUGi”. Tiukkaa tulee Complexityllä ja mitä luultavimmin turnauksessa tulee “kotimatka” eteen eurooppalaiselle mix-tiimille nopeasti.

Natus Vincere - Liquid

Koko ensimmäisen kierroksen mielenkiintoisin matsi tuleekin sitten aivan viimeisenä. AWP IGL Gabriel “FalleN” Toledo liittyi joukkueen matkaan vuoden viimeisimmän turnauksen jälkeen kun Liquidissa kauan pelannut “Twistzzz” päätti jäädä eurooppaan ja lähteä etsimään tietä eurooppalaisiin tiimeihin ja näin ollen uutta virtaa uralleen.
NaVi tulee samalla kokoonpanolla mutta on ehdottoman vahva. 

Nähtäväksi jää, miten Liquid on saanut implementoitua sen faktan peliinsä, että NAF siirtyy AWP-roolista pois ja joukkueeseen tulee kokonaan uusi AWP sekä IGL.

NaVi lähtee joukkueeseen ennakkosuosikkina, mutta Liquidilla on kaikki ainekset voittaa matsi. 

Turnauksen voimaranking:

  1. Vitality
  2. Astralis
  3. NaVi
  4. G2
  5. Team Liquid
  6. Evil Geniuses
  7. FURIA
  8. Complexity
LUE KAIKKI UUTISET